Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

Productnummer: KA11239 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 3.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 3.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Grijs gespoten
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

Geniet van uw tuin, terwijl u toch binnen kunt zitten met de Tecklenburg 1 Terragrijs. Dit lichte tuinhuisje van het Duitse topmerk Karibu uit de Premium collectie biedt voldoende ramen om een vrij uitzicht over uw tuin te hebben. Met genoeg ruimte voor een bank en wat stoelen is het een fijne plek om te ontspannen. Ook een werkruimte of opslag behoren tot de mogelijkheden met dit 9.3 m2 grote tuinhuis.

Afmetingen

Dit tuinhuis is 369 cm breed, 309 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 189 cm hoog. De binnenmaat van de Tecklenburg 1 is 357 x 297 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 9.3 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

Blokhut profiel

Het 40 mm dikke Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel waar dit tuinhuis uit opgebouwd wordt biedt door de dikte wat extra isolatie. Daarnaast is ook aan de doe-het-zelver gedacht, door het eenvoudige steek-/schroefsysteem is dit tuinhuis namelijk makkelijk op te bouwen. Het is belangrijk dat een tuinhuis tegen de weersomstandigheden bestand is. Daarom hebben deze 4 cm dikke planken een perfect passende groef-veerverbinding en waterafstotende profilering.

Ook de unieke chrome line-hoekverbindingen helpen om de levensduur van het tuinhuis te verlegen. De aluminium palen zorgen er namelijk voor dat de Tecklenburg 1 wind- en waterdicht is. Ook zijn de palen zelf weerbestendig, wat ze heel duurzaam maakt.

Karibu verfsysteem

Tuinhuisje van Karibu worden niet zomaar van kleur voorzien, met het speciale verfsysteem zorgt Karibu ervoor dat het tuinhuis extra beschermd is en dat extra onderhoud eigenlijk niet nodig is. Dit systeem voorziet de planken door en door van verf, zonder dat ze hun natuurlijke uitstraling verliezen. Door deze behandeling is het blokhutprofiel verduurzaamd en voorzien van een hele mooie kleur. De Tecklenburg 1 heeft een hele chique Terragrijze kleur en voor het contrast zijn de kozijnen Ivoorwit (RAL 1015).

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Deurelementen

Deze dubbele deuren hebben een afmeting van 135,5 x 175 cm en zijn beide gemaakt van hoogwaardig verlijmd hout. Om uw tuinhuis veilig af te kunnen sluiten krijgt u een cilinderslot met 3 sleutels meegeleverd. Daarnaast ontvangt u een aluminium dorpel om de vloer bij de ingang van het tuinhuis te beschermen.

Daarnaast is de Tecklenburg 1 uitgerust met twee grote zijramen, één aan beide kanten van de deur. Deze 60 x 170 cm ramen van echt glas zorgen voor veel licht en geven u de mogelijkheid om ongestoord over uw tuin heen te kijken. Tevens kunnen deze draai/kantelramen open, zodat u wat frisse lucht binnen kan laten.

Dak(bedekking)

De Tecklenburg 1 heeft een heel stevig dak van massief houten planken. Dit dak heeft een dakhelling van 7 graden en een dakoverstek van 31 cm aan de voorkant, 26 cm aan de zijkant en 24 cm aan de achterkant. Om uw dak optimaal tegen alle weersinvloeden te beschermen raden wij u aan om zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Dit dakfolie verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Daarnaast is dit duurzame en scheurbestendige folie ook nog eens heel eenvoudig zelf aan te brengen.

Dakgotenset

Voor de levensduur van hout is het belangrijk dat het goed beschermd is tegen vocht. Een van de manier om de wanden van uw tuinhuis mooi te houden is het installeren van een dakgoot. Met een dakgoot voorkomt u dat het water van het dak over de wanden naar beneden stroomt. De Tecklenburg 1 heeft een houtendakgootset als extra optie. Deze dakgootset past perfect bij het onbehandelde uiterlijk van het tuinhuis. Bij deze set krijgt u in totaal 6 meter aan onder keteldruk geïmpregneerde glad geschaafde planken. Ook ontvangt u alles om de dakgoot te kunnen monteren, zoals een druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels om de dakgoot vast te zetten.

Houten vloer

Met een houten vloer beschermt u alles wat u in uw tuinhuis plaatst. Deze vloer zorgt er namelijk voor dat het optrekkende vocht niet verder naar binnen komt. Daarnaast stoppen de onderbalken opspattend water. De Tecklenburg 1 kan met twee verschillende vloeren geleverd worden. Tegen een meerprijs ontvangt u een onder keteldruk geïmpregneerde (KDI) vloer of een vloer van Lariks Douglas. U vindt beide vloeren bij de extra opties.

De vloer bestaat uit onder keteldruk geïmpregneerde planken van Grenenhout. Deze planken zijn ook aan beide zijde geribbeld. Deze zijn zeer duurzaam door de behandeling die ze hebben ondergaan. KDI planken zijn beter beschermd tegen schimmels en insecten. Bij de vloer krijgt u KDI onderleggers en RVS schroeven om de vloer te monteren.

Help de Bij

Het beschermen van het klimaat en duurzaamheid zijn belangrijk voor Karibu, wat ook logisch is aangezien ze met een natuurproduct werken. Een van de projecten waar ze zich voor inzetten is het redden van de bijenpopulatie. Om de bijensterfte tegen te gaan geven ze bijen een veilig thuis op hun terrein in Bremen. Voor elk Tecklenburg 1 tuinhuis wat verkocht wordt kunnen zij 1000 bijen van onderdak voorzien. Zo helpt u met uw aankoop de bijen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit tuinhuis is nog op veel verschillende manieren uit te breiden. Zo is de Tecklenburg 1 Terragrijs verkrijgbaar in onbehandeld hout, met aanbouwdak en met zijwanden. Kijk hiervoor bij de alternatieven voor dit product onderaan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tecklenburg 1 Karibu terragrijs Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 3.149,95 per stuk incl. btw