Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 309 x 248 cm Wanddikte 40mm

Productnummer: KA11242 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Momenteel niet leverbaar Vaste bezorgdag per postcode

€ 8.887,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 8.887,45 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 309 x 248 cm Wanddikte 40mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 309 x 248 cm Wanddikte 40mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • 4.0 cm blokhutprofielen
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 309 x 248 cm Wanddikte 40mm

De Tecklenburg 1 in het terragrijs met overkapping is niet alleen een zeer chique tuinhuis, het biedt u ook nog veel bergruimte en een plek om overdekt te zitten. Daarnaast is dit tuinhuis van het Duitse A-merk Karibu uit te breiden met veel extra opties, zoals een langere overkapping. Zo kunt u dit tuinhuis helemaal personaliseren naar uw eigen smaak. Dit 9.3 m2 grote tuinhuis geeft u voldoende ruimte om al uw tuinbenodigheden op te slaan, daarnaast heeft u onder de 3 of 4 meter lange overkapping genoeg ruimte voor een loungeset of eettafel met stoelen. Maak het tuinhuisje af met zelfklevende dakfolie, een houten vloer en een dakgootset.

Afmetingen

De basis van de Tecklenburg 1 Terragrijs is 369 cm breed, 309 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 189 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging 357 x 297 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 9.3 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 40 mm en kunstglas

Dit tuinhuis krijgt u met een overkapping van 3 meter, wat de totale breedte van het tuinhuis 665 cm maakt. Deze overkapping is uit te breiden met zij- en achterwand. Bekijk de extra opties voor alle mogelijkheden.

Hout geschaafd Ja Type/Model Tecklenburg Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 40mm Afmetingen 664 x 309 cm Funderingsmaat 365 x 305cm Nokhoogte 248 cm Ramen 2 ramen (60x170) Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Enkel glas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 7° Dakoppervlak (m²) 26,06 m² Inhoud (m³) 23 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Blokhut profiel

Het tuinhuis bestaat uit zeer stabiel 40 mm dik Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel. Deze extra brede profielen hebben een dubbele groef en veer en zijn eenvoudig op te bouwen via het steek-/schroefsysteem. Daarnaast is de Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping uitgerust met unieke chrome line-hoekverbindingen. Dit bestaat uit een duurzame aluminium paal op elke hoek, die het tuinhuis beschermt tegen water en wind.

Karibu verfsysteem

Om de Tecklenburg 1 met overkapping van een diepe en blijvende kleur te voorzien maakt Karibu gebruik van een speciaal verfsysteem. Hierbij verven ze het blokhutprofiel onder vacuümdruk, zodat de verf diep in het hout doordringt. Hierdoor is het tuinhuis optimaal beschermd en voorzien van kleur, zonder dat de natuurlijke uitstraling van het hout verloren gaat. De Tecklenburg 1 heeft een Terragrijze kleur en voor het contrast zijn de kozijnen Ivoorwit (RAL 1015).

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Deurelementen

De deur is 141 x 176.5 cm en worden geleverd met een cilinderslot plus 3 sleutels en een aluminium dorpel. De Classic deur, die u standaard meegeleverd krijgt, heeft twee vierkante ramen van echt glas voorzien van vaste verdelers. 

Daarnaast is het tuinhuis voorzien van twee grote draai/kantelramen, een aan beide zijden van de deur. Deze 60 x 170 cm ramen zijn gemaakt van echt glas en geven u de mogelijkheid om onbelemmerd over uw tuin uit te kijken.

Dak(bedekking)

Het dak van de Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping bestaat uit massief houten planken. Het dak heeft een dakhelling van 7 graden en een dakoverstek van 26 cm aan de voorkant, 27 cm aan de zijkant en 25 cm aan de achterkant. Wij raden u wel aan om het zelfklevende dakfolie mee te bestellen, zodat uw dak optimaal beschermd is tegen alle weersinvloeden. Dit folie is duurzaam, sterk en scheurbestendig. Daarnaast brengt u het zelf aan zonder lijm of brander.

Ook een dakgoot verlengt de levensduur van uw tuinhuis. Om de houten zijwanden tegen omlaag stromend water te beschermen kunt u een dakgootset mee bestellen. Bij de extra opties vindt u een houten dakgootset. Deze set wordt geleverd met montagemateriaal, zodat u de dakgoot direct kunt plaatsen.

Houten vloer

Als u meubels in uw tuinhuis zet of hier spullen in opslaat, dan wilt u niet dat hier vocht bij komt. Met een houten vloer beschermt u uw goederen tegen optrekkend vocht of ander wateroverlast. De vloer bestaat uit massief houten planken, die aan beide zijde ribbels hebben. U ontvangt bij de vloer KDI onderleggers en RVS schroeven om de vloer te monteren.

Help de Bij

Op dit moment gaat het niet zo goed met de bijen en daar wil Karibu wat aan doen. Een van de projecten waar ze zich voor inzetten is het ondersteunen van de bijenpopulatie. Hierbij geven ze 1000 bijen een veilig thuis op hun terrein in Bremen bij elke Tecklenburg 1 Opaalgrijs met overkapping die wordt verkocht. Met uw aankoop helpt u bijen dus overleven.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 665 x 369 cm? Kies dan voor blokhut Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Tecklenburg 1 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tecklenburg 1 Karibu terragrijs met overkapping Tuinhuis Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 309 x 248 cm Wanddikte 40mm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 8.887,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!