Tuinhuis Tecklenburg 1 Karibu 369 x 309 x 248 cm

Productnummer: KA11238 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.699,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2.699,95 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 1 Karibu 369 x 309 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 1 Karibu 369 x 309 x 248 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • 4 cm dikke wanden
  • Geen dakbedekking

Tuinhuis Tecklenburg 1 Karibu 369 x 309 x 248 cm

Maak van de Tecklenburg 1 van Karibu een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van uw tuin. Dit tuinhuis, uit de Premium-Serie van het bekende Duitse merk, biedt u genoeg ruimte om wat meubels neer te zetten. Met een bank en een paar stoelen is dit tuinhuis al snel uw favoriete plek in de tuin. Daarnaast kunt u de 9.3 m2 oppervlakte van dit tuinhuis gebruiken voor opslag of als werkruimte. Het tuinhuis is opgebouwd uit 40 mm dikke blokhutprofielen van Scandinavisch vurenhout, wat voor enige isolatie zorgt. Om de Tecklenburg 1 compleet te maken kiest u voor de extra opties, zoals zelfklevende dakfolie, een houten vloer en een dakgootset.

Afmetingen

Dit tuinhuis is 369 cm breed, 309 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 189 cm hoog. De binnenmaat van de Tecklenburg 1 is 357 x 297 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 9.3 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

Blokhutprofiel

U bouwt de Tecklenburg 1 op uit 40 mm dik Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel. Door het eenvoudige steek-/schroefsysteem zet de echte doe-het-zelver dit tuinhuis zo in elkaar. Daarnaast zijn de blokhutprofiel zo gemaakt dat ze de weersinvloeden zoveel mogelijk buiten houden. Zo zijn deze 4 cm dikke planken voorzien van waterafstotende profilering. Ook hebben deze blokhutprofielen een perfect passende groef-veerverbinding.

De wanden van dit tuinhuis worden compleet wind- en waterdicht gemaakt door de unieke chrome line-hoekverbindingen. Deze aluminium palen zorgen ervoor dat de Tecklenburg 1 nog beter bestand is tegen alle weersinvloeden, wat ervoor zorgt dat uw tuinhuis veel langer mee gaat. De hoekverbindingen zelf zijn ook weerbestendig, zodat ze zeer duurzaam zijn.

Deurelementen

Een deur bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een tuinhuisje. Bij de Tecklenburg 1 leveren wij de Classic deur mee. Deze dubbele deur heeft een vierkant raam met vaste verdelers. Dit geeft de deur dan ook een hele klassieke uitstraling.  De deur heeft een afmeting van 135,5 x 175 cm en is gemaakt hoogwaardig verlijmd hout. U krijgt deze deur geleverd met een cilinderslot met drie sleutels. De vloer bij de deur beschermt u met de meegeleverde aluminium dorpel. 

Ook de beide ramen aan de zijkanten van de dubbele deur zorgen voor veel extra licht in de Tecklenburg 1. De draai/kantelramen kunnen ook nog open, zodat u het tuinhuis kunt luchten. Met een afmeting van 60 x 170 cm bieden deze ramen van echt glas u een onbelemmerd uitzicht op uw tuin.

Dak(bedekking)

Dit tuinhuisje is uitgerust met een dak van massief houten platen. Daarnaast heeft het dak een dakhelling van 7 graden en een dakoverstek van 31 cm aan de voorkant, 26 cm aan de zijkant en 24 cm aan de achterkant. Met dakfolie (extra optie) is het dak optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden, waardoor het veel langer goed blijft. Daarnaast het heel duurzaam en flexibel materiaal, wat u eenvoudig zelf aanbrengt. Wij raden u aan om het dak te bedekken met zelfklevende dakfolie.

Dakgotenset

Bij de Tecklenburg 1 heeft u de mogelijkheid om een houtendakgootset mee te bestellen. Deze dakgootset past perfect bij de rest van het tuinhuis, door het onbehandelde houten uiterlijk. Met een dakgoot zorgt u ervoor dat water van dak niet langs de wand naar beneden loopt, waardoor de wanden van uw tuinhuis langer mooi blijven. In totaal krijgt u bij deze set 6 meter aan onder keteldruk geïmpregneerde glad geschaafde planken. Ook ontvangt u alles om de dakgoot te plaatsen, zoals een druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels om de dakgoot vast te zetten. U vindt deze houten dakgootset bij de extra opties.

Houten vloer

Een houten vloer (extra optie) is een echte toevoeging voor uw tuinhuis. De vloer beschermt uw meubels en andere opgeslagen goederen tegen optrekkend vocht. 

De KDI vloer bestaat uit onder keteldruk geïmpregneerde planken van Grenenhout. Deze massieve planken zijn ook aan beide zijden geribbeld en hebben door hun behandeling een langere levensduur. Daarnaast zijn ze beter bestand tegen aantasting door schimmels en insecten. Bij beide vloeren krijgt u KDI onderleggers en RVS schroeven om de vloer te monteren.

Help de Bij

Karibu gebruikt hoogwaardige grondstoffen voor het maken van zijn producten en wil de toekomst hiervan graag waarborgen. Daarom zetten ze zich in voor verschillende projecten voor klimaatbescherming en duurzaamheid. Met een van die projecten hopen ze de bijensterfte tegen te gaan. Bij elk Tecklenburg 1 tuinhuis wat verkocht wordt geven ze 1000 bijen een veilig thuis in een van de bijenkasten op het terrein in Bremen. Met de aankoop van dit tuinhuis helpt u deze belangrijke diersoort te overleven.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit tuinhuis is nog op veel verschillende manieren uit te breiden. Zo is de Tecklenburg 1 verkrijgbaar in het Terragrijs, met aanbouwdak en met zijwanden. Kijk hiervoor bij de alternatieven voor dit product onderaan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tecklenburg 1 Karibu tuinhuis Tuinhuis Tecklenburg 1 Karibu 369 x 309 x 248 cm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 2.699,95 per stuk incl. btw