Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm Wanddikte 40mm

Productnummer: KA11247 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Momenteel niet leverbaar Vaste bezorgdag per postcode

€ 10.124,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 10.124,95 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm Wanddikte 40mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm Wanddikte 40mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • 4.0 cm blokhutprofielen
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm Wanddikte 40mm

Voor meer extra ruimte in de tuin om spullen op te bergen, te zitten of te werken gebruikt u de Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping. Dit vierkante tuinhuis van het Duitse topmerk Karibu heeft een luxe uitstraling. Met 13.3 m2 is dit tuinhuis veelzijdig te gebruiken, als zithoek met bank en stoelen of als werkruimte. De overkapping van 3 meter geeft u veel ruimte om overdekt te zitten, daarnaast kunt u dit tuinhuis uitbreiden met een vaste zij- en achterwand of een overkapping van 4 meter.  Door alle extra opties is dit tuinhuis helemaal naar eigen smaak in te richten. 

Afmetingen

Dit tuinhuis bestaat uit twee delen: een houten basis en een aanbouwdak. De basis van de Tecklenburg 2 Terragrijs is 369 cm breed, 369 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 189 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging 357 x 357 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 13,3 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 40 mm en enkel glas

In combinatie met de overkapping van 3 meter is het tuinhuis in totaal 665 cm breed. Het is mogelijk om deze overkapping uit te breiden met vaste zij- en achterwanden, zodat u echt beschut kunt zitten. U vindt de uitbreidingen bij de extra opties.

Hout geschaafd Ja Type/Model Tecklenburg Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 40mm Afmetingen 665 x 369 cm Funderingsmaat 365 x 365cm Nokhoogte 248 cm Ramen 2 ramen (60x170) Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Enkel glas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 7° Dakoppervlak (m²) 31,6 m² Inhoud (m³) 27,7 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Blokhut profiel

Dit tuinhuis dankt zijn stabiliteit en duurzaamheid aan het 40 mm dikke Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel. Door het eenvoudige steek-/schroefsysteem zet u het tuinhuis makkelijk zelf in elkaar. Deze profielen zijn voorzien van groef en veer die precies in elkaar passen en hebben waterafstotende profilering. Daarnaast zijn de hoeken van de Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping uitgerust met unieke chrome line-hoekverbindingen. Deze aluminium hoeken maken het tuinhuis wind- en waterdicht en verlengen zo de levensduur.

Karibu verfsysteem

Om de Tecklenburg 2 van een diepe en blijvende kleur te voorzien maakt Karibu gebruik van een speciaal verfsysteem. Hierbij verven ze het blokhutprofiel onder vacuümdruk, zodat de verf diep in het hout doordringt. Hierdoor is het tuinhuis optimaal beschermd en voorzien van kleur, zonder dat de natuurlijke uitstraling van het hout verloren gaat. De Tecklenburg 2 heeft een Terragrijze kleur en voor het contrast zijn de kozijnen Ivoorwit (RAL 1015).

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Deurelementen

De Classic deur heeft vierkante ramen met vaste verdelers. Het raam is van echt glas. Bij de deur krijgt u een cilinderslot met drie sleutels en een aluminium dorpel.

Om ervoor te zorgen dat u goed over uw tuin uit kunt kijken en om veel extra natuurlijk licht de Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping in te krijgen is het tuinhuis uitgerust met twee grote draai/kantelramen, aan weerszijden van de deur. Deze 60 x 170 cm ramen zijn voorzien van echt glas en kunnen open, zodat u uw tuinhuis van frisse lucht kunt voorzien.

Dak(bedekking)

De Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping heeft een dak van massief houten planken met een dakhelling van 7 graden. Daarnaast heeft het dak een dakoverstek van 25 cm aan de voorkant, 26 cm aan de zijkant en 31 cm aan de achterkant. Om uw dak optimaal tegen weersomstandigheden te beschermen raden wij u wel aan om zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Dit folie is zeer duurzaam en scheurbestendig. Daarnaast kunt u het eenvoudig zelf aanbrengen. Lijm of een brander zijn niet nodig.

Houten vloer

Om uw bank en andere meubels in huis tegen optrekkend vocht en andere invloeden van buitenaf te beschermen is het aan te raden om een vloer in uw tuinhuis te leggen. De Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping kan geleverd worden met een keteldruk geïmpregneerde (KDI) vloer. Deze krijgt u met KDI onderleggers en RVS schroeven om de vloer te monteren. U vindt de vloer bij de extra opties.

Help de Bij

Karibu maakt zich hard voor verschillende duurzaamheid- en milieuprojecten. Een van de projecten waar ze zich op dit moment voor inzetten is het tegengaan van de bijensterfte. Zij helpen deze diersoort door bijenkasten te plaatsen op hun terrein in Bremen. Bij elk verkocht Tecklenburg tuinhuis geven zij daar 1000 bijen een veilig thuis. Met de aankoop van dit tuinhuis ondersteunt u dus de bijen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 665 x 309 cm? Kies dan voor blokhut Tecklenburg 1 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Tecklenburg 2 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 6x3 meter blokhut Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tecklenburg 2 Karibu Terragrijs met overkapping Tuinhuis Tecklenburg 2 Terragrijs met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm Wanddikte 40mm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 10.124,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!