Tuinhuis Tecklenburg 2 met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm

Productnummer: KA11246 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 3.899,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 3.899,95 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 2 met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 2 met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Chrome-line hoekverbinding
  • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Tecklenburg 2 met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm

Voor meer extra ruimte in de tuin om spullen op te bergen, te zitten of te werken gebruikt u de Tecklenburg 2 met overkapping. Dit vierkante tuinhuis van het Duitse topmerk Karibu heeft een luxe uitstraling. Met 13.3 m2 is dit tuinhuis veelzijdig te gebruiken, als zithoek met bank en stoelen of als werkruimte. De overkapping van 3 meter geeft u veel ruimte om overdekt te zitten, daarnaast kunt u dit tuinhuis uitbreiden met een vaste zij- en achterwand.  Door alle extra opties is dit tuinhuis helemaal naar eigen smaak in te richten. 

Afmetingen

Dit tuinhuis bestaat uit twee delen: een houten basis en een aanbouwdak. De basis van de Tecklenburg 2 is 369 cm breed, 369 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 189 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging 357 x 357 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 13,3 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

In combinatie met de overkapping van 3 meter is het tuinhuis in totaal 665 cm breed. Het is mogelijk om deze overkapping uit te breiden met vaste zij- en achterwanden, zodat u echt beschut kunt zitten. U vindt de overkapping en uitbreiding bij de extra opties. 

Blokhut profiel

Dit tuinhuis dankt zijn stabiliteit en duurzaamheid aan het 40 mm dikke Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel. Door het eenvoudige steek-/schroefsysteem zet u het tuinhuis makkelijk zelf in elkaar. Deze profielen zijn voorzien van groef en veer die precies in elkaar passen en hebben waterafstotende profilering. Daarnaast zijn de hoeken van de Tecklenburg 2 met overkapping uitgerust met unieke chrome line-hoekverbindingen. Deze aluminium palen maken het tuinhuis wind- en waterdicht en verlengen zo de levensduur.

Deurelementen

Een deur bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een tuinhuisje. Bij de Tecklenburg 2 leveren wij de Classic deur mee. Deze dubbele deur heeft een vierkant raam met vaste verdelers. Dit geeft de deur dan ook een hele klassieke uitstraling.  De deur heeft een afmeting van 135,5 x 175 cm en is gemaakt hoogwaardig verlijmd hout. U krijgt deze deur geleverd met een cilinderslot met drie sleutels. De vloer bij de deur beschermt u met de meegeleverde aluminium dorpel. 

Om ervoor te zorgen dat u goed over uw tuin uit kunt kijken en om veel extra natuurlijk licht de Tecklenburg 2 met overkapping in te krijgen is het tuinhuis uitgerust met twee grote draai/kantelramen, aan weerszijden van de deur. Deze 60 x 170 cm ramen zijn voorzien van echt glas en kunnen open, zodat u uw tuinhuis van frisse lucht kunt voorzien.

Dak(bedekking)

De Tecklenburg 2 met overkapping heeft een dak van massief houten platen met een dakhelling van 7 graden. Daarnaast heeft het dak een dakoverstek van 24 cm aan de voorkant, 26 cm aan de zijkant en 31 cm aan de achterkant. Om uw dak optimaal tegen weersomstandigheden te beschermen raden wij u wel aan om zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Dit folie is zeer duurzaam en scheurbestendig. Daarnaast kunt u het eenvoudig zelf aanbrengen. Lijm of een brander zijn niet nodig.

Houten vloer

Om uw bank en andere meubels in huis tegen optrekkend vocht en andere invloeden van buitenaf te beschermen is het aan te raden om een vloer in uw tuinhuis te leggen. De Tecklenburg 2 met overkapping kan geleverd worden met een keteldruk geïmpregneerde (KDI) vloer. Deze vloer is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout. Bij de vloer krijgt u KDI onderleggers en RVS schroeven om de vloer te monteren. U vindt de vloeren bij de extra opties.

Help de Bij

Karibu maakt zich hard voor verschillende duurzaamheid- en milieuprojecten. Een van de projecten waar ze zich op dit moment voor inzetten is het tegengaan van de bijensterfte. Zij helpen deze diersoort door bijenkasten te plaatsen op hun terrein in Bremen. Bij elk verkocht Tecklenburg tuinhuis geven zij daar 1000 bijen een veilig thuis. Met de aankoop van dit tuinhuis ondersteunt u dus de bijen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit tuinhuis is nog op veel verschillende manieren uit te breiden. Zo is de Tecklenburg 2 met overkapping ook in het Terragrijs of zonder aanbouwdak verkrijgbaar. Kijk hiervoor bij de alternatieven voor dit product onderaan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tecklenburg 2 Karibu Tuinhuis Tecklenburg 2 met overkapping Karibu 665 x 369 x 248 cm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 3.899,95 per stuk incl. btw