Tuinhuis Tecklenburg 3 Karibu 494 x 375 x 250 cm

Productnummer: KA11248 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 3.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 3.799,95 Standaardproduct Tuinhuis Tecklenburg 3 Karibu 494 x 375 x 250 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tecklenburg 3 Karibu 494 x 375 x 250 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Chrome-line hoekverbinding
  • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Tecklenburg 3 Karibu 494 x 375 x 250 cm

De Tecklenburg 3 is een zeer robuust tuinhuisje. Met het 40 mm dikke blokhutprofiel van Scandinavisch Vuren heeft u gegarandeerd een heel stevig tuinhuis in uw tuin staan van Duitse kwaliteit. Dit tuinhuis van het topmerk Karibu heeft een luxe uitstraling door de dubbele deuren en grote ramen. Daarnaast biedt de Tecklenburg 3 u veel ruimte om te zitten, te werken of spullen op te slaan. Met zo’n 18 m2 heeft u genoeg ruimte voor een zithoek, werkkamer of opslag. Karibu biedt veel extra opties aan bij dit tuinhuis zoals dakbedekking, een houtenvloer of een dakgootset. Zo heeft u altijd een gepersonaliseerd tuinhuis.

Afmetingen

Dit tuinhuis is 494 cm breed, 375 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 250 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 191 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 477 x 357 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 18,18 m2. Deze ruimte is heel veelzijdig in te richten en te gebruiken.

Blokhut profiel

U bouwt de Tecklenburg 3 op uit heel stevig 40 mm dik Scandinavisch vurenhout blokhutprofiel. Deze dikke blokhutprofiel zorgen ervoor dat uw tuinhuis heel stabiel staat en een lange levensduur heeft. Met het steek-/schroefsysteem zet u het tuinhuis makkelijk in elkaar. Door de perfect in elkaar passende veer en groef van de profielen en de waterafstotende profilering zijn deze planken weerbestendig.

Om het tuinhuis nog beter tegen het weer te beschermen zijn de hoeken uitgerust met unieke chrome line-hoekverbindingen. Deze aluminium hoeken maken het tuinhuis wind- en waterdicht en verlengen zo de levensduur.

Deurelementen

Een deur bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een tuinhuisje. Bij de Tecklenburg 3 leveren wij de Classic deur mee. Deze dubbele deur heeft een vierkant raam met vaste verdelers. Dit geeft de deur dan ook een hele klassieke uitstraling.  De deur heeft een afmeting van 135,5 x 175 cm en is gemaakt hoogwaardig verlijmd hout. U krijgt deze deur geleverd met een cilinderslot met drie sleutels. De vloer bij de deur beschermt u met de meegeleverde aluminium dorpel. 

Het is natuurlijk heerlijk als u op de bank in uw tuinhuis zit en alsnog de tuin kan zien. Daar is bij de Tecklenburg 3 aan gedacht door twee grote 60 x 170 cm draai/kantelramen toe te voegen aan weerszijde van deur. Deze ramen zorgen voor veel extra licht, daarnaast kunt u ze ook open zetten om het tuinhuis te luchten.

Dak(bedekking)

Dit tuinhuis is uitgerust met een dak van massief houten platen met een dakhelling van 7 graden. Daarnaast heeft het dak een dakoverstek van 26 cm aan de voorkant, 22,5 cm aan de zijkant en 26 cm aan de achterkant. Om het dak tegen weersinvloeden te beschermen raden wij u aan om de zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Zo is uw dak voor lange tijd weerbestendig en heeft het een langere levensduur. Dit dakfolie is namelijk zeer duurzaam en scheurbestendig. Daarnaast brengt u het eenvoudig zelf aan. Zo hoeft u niet in de weer met lijm of een brander.

Daarnaast behoort een dakgootset ook tot de extra opties die u aan dit tuinhuis toe kunt voegen. Met deze houten dakgoot beschermt u de wanden van uw tuinhuis tegen water dat naar beneden komt. Zo blijft de Tecklenburg 3 langer mooi. Deze set krijgt u compleet met montagemateriaal geleverd.

Houten vloer

Een tuinhuis zonder vloer is niet af, zeker als u van plan bent om meubels te plaatsen of spullen op te slaan. Met een vloer beschermt u uw meubels tegen optrekkend vocht en andere invloeden van buitenaf. Bij de Tecklenburg 3 kunt een keteldruk geïmpregneerde (KDI) vloer mee bestellen. De vloer is gemaakt van verduurzaamd Grenenhout en bestaat uit massieve planken. U krijgt KDI onderleggers en RVS schroeven meegeleverd om de vloer te monteren. U vindt de vloeren bij de extra opties.

Help de Bij

Karibu werkt met natuurproducten en zet zich daarom ook in voor verschillende duurzaamheid- en milieuprojecten. Zo ondersteunt Karibu ook de projecten van Bee-Rent om de bijen te beschermen. De bijenpopulatie staat namelijk onder druk en dat is niet goed voor de natuur. Om de bijen te ondersteunen heeft Karibu bijenkasten op hun terrein in Bremen neergezet. Bij elk verkocht Tecklenburg tuinhuis geven zij daar 1000 bijen een veilig thuis. Met de aankoop van dit tuinhuis helpt u dus de bijen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tecklenburg 3 Karibu Tuinhuis sfeer Tuinhuis Tecklenburg 3 Karibu 494 x 375 x 250 cm 40mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 3.799,95 per stuk incl. btw