Tuinhuis Tinkenau 6 Karibu 302 x 217 x 241 cm onbehandeld

Productnummer: KA11363 Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.099,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.099,95 Standaardproduct Tuinhuis Tinkenau 6 Karibu 302 x 217 x 241 cm onbehandeld
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tinkenau 6 Karibu 302 x 217 x 241 cm onbehandeld

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Geen verzendkosten
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Tinkenau 6 Karibu 302 x 217 x 241 cm onbehandeld

Tuinhuis Tinkenau van Karibu is een ruime blokhut met veel licht. Er zitten maarliefst 4 ramen en een dubbele deur in de voorgevel. U kunt deze blokhut onbehandeld kopen maar ook grijs geverfd. Dit scheelt een hoop werk. De 19 mm profielen worden geschaafd uit scandinavische sparren. Deze hebben een perfecte pasvorm en zijn waterafstotend behandeld. De deuren en ramen zijn voorzien van kunstglas.

Afmetingen

Tuinhuis Tinkenau 6 van Karibu is 302 × 217 cm. De dubbele deur is 166.5 x 175 cm. De funderingsmaten zijn 298 x 212 cm. De 2 vaste ramen met onbreekbaar kunstglas boven de deur zijn 127.5 cm x 24.5 cm, de 2 vaste ramen naast de deuren zijn eveneens van kunstglas en zijn 23 x 100.5 cm. Het dak heeft een helling van 7°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 15 cm en achterzijde 13.5 cm. Aan de zijkanten 17 cm.

Standaard meegeleverd

Bij Tuinhuis Tinkenau 6 van Karibu ontvangt u het complete schroevenpakket, de bouwtekening en het hangensluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geïmpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De deuren zijn voorgemonteerd en zijn voorzien van lichtpanelen van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. De dakgootset is kleurloos keteldruk geïmpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem. Deze set kunt u als extra optie mee bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Als dakbedekking kunt u zelfklevende dakfolie voor plat dak mee bestellen.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tinkenau 6 Karibu Tuinhuis Tinkenau 6 Karibu onbehandeld 302 x 217 x 241 cm Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 1.099,95 Per stuk incl. BTW