Tuinhuis Tinkenau 8 Karibu 302 x 306 x 241 cm Terragrijs

Productnummer: KA11366 Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm   |   Terragrijs gespoten

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.499,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 1.499,95 Standaardproduct Tuinhuis Tinkenau 8 Karibu 302 x 306 x 241 cm Terragrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tinkenau 8 Karibu 302 x 306 x 241 cm Terragrijs

  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Geen verzendkosten
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Tinkenau 8 Karibu 302 x 306 x 241 cm Terragrijs

Tuinhuis Tinkenau van Karibu is een ruime blokhut met veel licht. Er zitten maarliefst 4 ramen en een dubbele deur in de voorgevel. U kunt deze blokhut onbehandeld kopen maar ook grijs geverfd. Dit scheelt een hoop werk. De 19 mm profielen worden geschaafd uit scandinavische sparren. Deze hebben een perfecte pasvorm en zijn waterafstotend behandeld. De deuren en ramen zijn voorzien van kunstglas.

Afmetingen

Tuinhuis Tinkenau 6 van Karibu is 302 × 306 cm. De dubbele deur is 166.5 x 175 cm. De funderingsmaten zijn 298 x 302 cm. De 2 vaste ramen met onbreekbaar kunstglas boven de deur zijn 127.5 cm x 24.5 cm, de 2 vaste ramen naast de deuren zijn eveneens van kunstglas en zijn 23 x 100.5 cm. Het dak heeft een helling van 7°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 15 cm en achterzijde 11.5 cm. Aan de zijkanten 17 cm.

Standaard meegeleverd

Bij Tuinhuis Tinkenau 8 van Karibu ontvangt u het complete schroevenpakket, de bouwtekening en het hangensluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geïmpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De deuren zijn voorgemonteerd en zijn voorzien van lichtpanelen van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. De dakgootset is kleurloos keteldruk geïmpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem. Deze set kunt u als extra optie mee bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Als dakbedekking kunt u zelfklevende dakfolie voor plat dak mee bestellen.

Verfsysteem

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd. Tuinhuis Tinkenau is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem, wat gebeurd onder vacuümdruk. Hierdoor wordt de verf echt in het hout gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van het hout zichtbaar blijft en voor een optimale bescherming van het hout. De basis van Tinkenau van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tinkenau tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tinkenau 8 Karibu Tuinhuis Tinkenau 8 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 241 cm Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm   |   Terragrijs gespoten
€ 1.499,95 per stuk incl. btw