Tuinhuis Torgau 4 Karibu 357 x 297 x 217 cm onbehandeld Wanddikte 40mm

Productnummer: KA11371 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 3.449,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakraam
Ventilatieroosters
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
 • € 3.449,95 Standaardproduct Tuinhuis Torgau 4 Karibu 357 x 297 x 217 cm onbehandeld Wanddikte 40mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Torgau 4 Karibu 357 x 297 x 217 cm onbehandeld Wanddikte 40mm

 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
 • Geen verzendkosten
 • Gepatenteerde 6-plus hoekverbinding
 • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Torgau 4 Karibu 357 x 297 x 217 cm onbehandeld Wanddikte 40mm

Uit de collectie van de Duitse A-fabrikant is dit de Torgau 4. Dit tuinhuisje van Karibu behoort tot de top van het segment. De kwaliteit en het gemak van deze blokhut kenmerken hem als een van de beste tuinhuizen die op de markt zijn. Deze is ideaal voor het realiseren van bijv. een extra kamer, hobby ruimte of opslag van motor(fietsen). Hij is geschikt voor deze doeleinden, omdat hij een wanddikte van 40 mm (4.0 cm) heeft. Door de gunstige wanddikte houdt hij goed de warmte vast. 

Constructie & Afmetingen

De contructie van tuinhuis Torgau 4 bestaat uit profielen van 40 mm dik. Deze 40 mm dikke profielen worden bevestigd middels de 6-Plus Hoekverbinding dit systeem is een gepatenteerde methode voor het bevestigen van blokhutprofielen, alleen Karibu past dit systeem toe bij een aantal tuinhuisjes. Bij dit systeem worden de blokhutprofielen geschroefd voor extra stevigheid.

De voordelen van een 6-plus hoekverbinding zijn: 

 1. Eenvoudige installatie
 2. Hoge stabiliteit van de wanden
 3. Elegante afwerking profielen met facet 
 4. Wind- en regenvrij door de gepatenteerde hoekverbinding
 5. Onderhoudsvrij door de schroeven in de profielen

Tuinhuis Torgau 4 Karibu - wanddikte 40 mm en kunstglas

Torgau 4 heeft een breedte van 357 cm, diepte van 297 cm en een hoogte van 217 cm. De funderingsmaat is 342 x 282 cm. Het raam is 85 x 44 cm inclusief kozijn, exclusief kozijn 70 x 29 cm.

Hout geschaafd Ja Type/Model Torgau Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 40mm Afmetingen 357 x 297 cm Funderingsmaat 342 x 282 cm Nokhoogte 217 cm Ramen 1 raam (85 x 44 cm) Deuren 1 Dubbele Deur (140 x 170) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Platdak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 12,4 m² Inhoud (m³) 17,8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Deuren

Tuinhuis Torgau 4 heeft grote deuren voor een ruime doorgang, dat is kenmerk wat heeft goed past bij een blokhut als deze. Torgau 4 heeft een dubbele vleugeldeur (140 cm breedte, 176.5 cm hoogte) met 4 kunstglazen venster die samen met de venster aan de rechterkant (tevens ook links te bevestigen) zorgen voor de lichtinval in het huisje. De dubbele vleugel wordt geleverd inclusief bontebaardslot met 2 sleutels, zo kunt u de ruimte veilig afsluiten. 

Dak(bedekking) en houten vloer

Het dak van de 40 mm dikke Torgau 4 bestaat uit massief houten planken met veer en groef zonder dakbedekking, als optie kunt u ervoor kiezen om zelfklevende dakfolie erbij te nemen (sterk aanbevolen). Dit tuinhuisje wordt geleverd zonder houten vloer, deze is ook als optie erbij te nemen.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Torgau 4 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 2, 3 of 4 meter. Tuinhuis Torgau 4 met overkapping vindt u hier. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 387 x 297 cm? Kies dan voor blokhut Torgau 5. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Torgau 4 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Torgau 4 Karibu Tuinhuis Torgau 4 Karibu 357 x 297 x 217 cm onbehandeld Wanddikte 40mm Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 3.449,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!