Tuinhuis Torgau 5 Karibu 587 x 297 x 258 cm onbehandeld

Productnummer: KA11370 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.749,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakraam
Dakraam
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
 • € 2.749,95 Standaardproduct Tuinhuis Torgau 5 Karibu 587 x 297 x 258 cm onbehandeld
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Torgau 5 Karibu 587 x 297 x 258 cm onbehandeld

 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
 • Geen verzendkosten
 • Tot 4 meter brede overkapping uit te breiden
 • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Torgau 5 Karibu 587 x 297 x 258 cm onbehandeld

Uit de collectie van de Duitse A-fabrikant is dit de Torgau 5. Dit tuinhuisje van Karibu behoort tot de top van het segment. De kwaliteit en het gemak van deze blokhut kenmerken hem als een van de beste tuinhuizen die op de markt zijn. Deze is ideaal voor het realiseren van bijv. een extra kamer, hobby ruimte of opslag van motor(fietsen). Hij is geschikt voor deze doeleinden, omdat hij een wanddikte van 40 mm (4.0 cm) heeft. Door de gunstige wanddikte houdt hij goed de warmte vast. 

Constructie & Afmetingen

De contructie van tuinhuis Torgau 5 bestaat uit profielen van 40 mm dik. Deze 40 mm dikke profielen worden bevestigd middels de 6-Plus Hoekverbinding dit systeem is een gepatenteerde methode voor het bevestigen van blokhutprofielen, alleen Karibu past dit systeem toe bij een aantal tuinhuisjes. Bij dit systeem worden de blokhutprofielen geschroefd voor extra stevigheid.
De voordelen van een 6-plus hoekverbinding zijn: 

 1. Eenvoudige installatie
 2. Hoge stabiliteit van de wanden
 3. Elegante afwerking profielen met facet 
 4. Wind- en regenvrij door de gepatenteerde hoekverbinding
 5. Onderhoudsvrij door de schroeven in de profielen

Torgau 5 heeft een breedte van 387 cm, diepte van 297 cm en een hoogte van 217 cm. De funderingsmaat is 372 x 282 cm. Het raam is 69 x 80 cm inclusief kozijn, exclusief kozijn 47 x 57 cm.

Deuren

Tuinhuis Torgau 5 heeft grote deuren voor een ruime doorgang, dat is kenmerk wat heeft goed past bij een blokhut als deze. Torgau 5 heeft een dubbele vleugeldeur (140 cm breedte, 176.5 cm hoogte) met 4 kunstglazen venster die samen met de venster aan de rechterkant (tevens ook links te bevestigen) zorgen voor de lichtinval in het huisje. De dubbele vleugel wordt geleverd inclusief bontebaardslot met 2 sleutels, zo kunt u de ruimte veilig afsluiten. 

Aanbouwdak

Het aanbouwdak is 2 meter breed en 297 cm diep. Deze is uit te breiden met 1 meter maar zelfs ook 2 meter. Let wel op dat wanneer u dakbekking mee besteld ook extra dakbedekking aanvinkt voor de overkapping. 

Dak(bedekking) en houten vloer

Het dak van de 40 mm dikke Torgau 5 bestaat uit massief houten planken met veer en groef zonder dakbedekking, als optie kunt u ervoor kiezen om zelfklevende dakfolie erbij te nemen (sterk aanbevolen). Dit tuinhuisje wordt geleverd zonder houten vloer, deze is ook als optie erbij te nemen.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Torgau 5 Karibu met aanbouwdak Tuinhuis Torgau 5 Karibu onbehandeld 587 x 297 x 258 cm Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 2.749,95 per stuk incl. btw