Prefab Tuinhuis Tubbergen Lariks Douglas geschaafd hout 400 x 400 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE2625 Zadeldak   |   Inclusief tekening en ijzerwaren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 3.298,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.298,95 Standaardproduct Prefab Tuinhuis Tubbergen Lariks Douglas geschaafd hout 400 x 400 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prefab Tuinhuis Tubbergen Lariks Douglas geschaafd hout 400 x 400 cm - Blanke Wanden

  • A-kwaliteit Lariks Douglas hout
  • Prefab
  • Aantrekkelijke prijs
  • Robuuste uitstraling
  • De ramen en deuren zijn van onbehandeld vuren
  • Voor de ervaren klusser

Prefab Tuinhuis Tubbergen Lariks Douglas geschaafd hout 400 x 400 cm - Blanke Wanden

U wenst een luxe tuinschuur van Lariks Douglas hout? Deze doe het zelf tuinhuis Tubbergen met BLANKE wanden wordt vervaardigd uit douglas materialen en is een blokhut 4x4 meter en voorzien van een zadeldak met een voor en achter overstek heeft van +/- 50cm en een zijoverstek van +/- 27cm. De hoogte van dit tuinhuisjes is +/- 340cm. Bij DHZ Schuur Tubbergen moet u zelf alle houtitems nog op maat zagen. De prijs van deze houten tuinschuren is relatief laag, wel dient u rekening te houden met extra zaagwerk en is enige kluservaring wel handig. 

Doe het zelf pakket

Dit tuinhuisje is een doe het zelf bouw product, wat betekent dat u al het benodigde materiaal aangeleverd zult krijgen die nodig zijn om dit tuinhuisje te realiseren, maar waarbij alle houten planken en balken nog op maat gemaakt dienen te worden. Dit type tuinhuis is vervaardigd uit glad geschaafd, gedroogd, kernvrij en A kwaliteit douglas hout.

Wanden

De wanden daarentegen bestaan uit blanke potdekselplanken ongeschaafd, vers gezaagd, zichtzijde fijnbezaagd, kernvrij, A-kwaliteit, onbehandled douglas Dit geeft een mooi nostalgisch en robuust effect. De blanke wanden worden geleverd in Douglas potdekselplanken 1.1-2.2 dik en hebben een werkende breedte van 17.4cm.

De deuren en het raam worden standaard meegeleverd in onbehandeld vurenhout. Bij extra opties kunt u kiezen voor deuren en een raam van Lariks/Douglas hout.

De dakplanken bestaan uit geschaafd, gedroogd, kernvrij en A kwaliteit douglas met aan 1 zijde een vellingrand. Het enkele raam en de dubbele deuren zijn gemaakt van Douglas en hebben enkele beglazing.

We raden aan om als dakbedekking dakshingles, dakpanprofielplaten of aquapan platen te gebruiken.

Fundering

Deze blokhut/berging Tubbergen is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters bestellen als extra optie. Dit is een set van 2 roosters.

Deze Doe het zelf blokhut met zadeldak is tevens te koop met zwarte wanden, zie Tubbergen met zwarte wanden.


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de breedte en lengte van de deur? Lengte 190cm Breedte 195cm

De deur is 159cm breed en 190cm hoog.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden DHZ Tuinhuis Tubbergen Luxe Tuinhuis Tubbergen Met Blanke Wanden 400 x 400 cm Prefab Doe het zelf bouw Zadeldak   |   Inclusief tekening en ijzerwaren Ruim op voorraad
€ 3.298,95 Per stuk incl. btw