Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Blanke kas

Bent u van plan om uw groente en fruit te gaan kweken in uw eigen tuin? Blanke aluminium tuinkassen zijn vaak goedkoper dan tuinkassen die een poedercoating hebben. Een blanke tuinkas is onmisbaar om het maximale uit het kweekseizoen te halen. Ook zijn blanke tuinkassen te gebruiken als kantoorkas of buitenverblijf. In heel Nederland en Vlaanderen levert Gadero uw blanke tuinkas. Bekijk ons complete assortiment tuinkassen of bekijk ook ons assortiment zwarte tuinkassen.

Waar bestel ik online een tuinkas? Bij houthandel Gadero koopt u online uw blanke tuinkas. Wij hebben divers assortiment tuinkassen van het A-merk Royal Well. Wij hebben tunnelkassen, blank aluminium, zwart gepoedercoate aluminium en houten tuinkassen. 

Tuinkas bestellen

Een blank aluminium tuinkas kunt u naast het kweken van uw eigen groente ook gebruiken als buitenverblijf, serre of werkplek. Bent u benieuwd waar u op moet letten bij het aanschaffen van een tuinkas? Lees het in onze blog "Waar op letten bij de aanschaf van een tuinkas?"

Tuinkas monteren

Bij alle tuinkassen wordt een uitgebreide montagehandleiding geleverd. Hiermee kunt u de blank aluminium tuinkas zelf plaatsen. Alle bijbehorende bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. In aflevering #241 van Gadero TV laat Quinten stap voor stap zien hoe de tuinkas Burford 106 wordt opgebouwd. 

 

 

 

Tuinkas inrichten

U kunt de tuinkassen naar uw persoonlijke wens inrichten met de extra opties. Een aanrader is om de automatische raamopener mee te bestellen. De dakramen zullen hiermee zelf openen en sluiten. Ook erg leuk is de Victoriaanse nok die voor sommige tuinkassen mee te bestellen is. Wenst u meer ventilatie in de kas? Kies dan voor het louvreraam. Bekijk ons complete assortiment tuinkas accessoires en tuinkas inrichting

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode