Logo Gadero
service

Tuinkas Premium ACD 24 - Aluminium 233 x 299 cm Nokhoogte 233 cm

Productnummer
LDS-400302
Inclusief zelfdragende fundering + grondankers
Groot dakraam met stormbeveiliging
Uit te breiden met opties
tuinkas_premium_24_sfeer_1
tuinkas_premium_24_aluminium
tuinkas_premium_24_sfeer
tuinkas_premium_24_sfeer_3
tuinkas_premium_24_sfeer_2
Aanbieding
Per stuk,vanaf
2.559,95

1.399,-

incl. BTW

Op voorraad
Details
Lengte
299 cm
Diepte
299 cm
Breedte
233 cm
Hoogte
236 cm
Voordeelpakket Tuinkas
2.559,95
1.399,-incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Uit eigen voorraad in ca. 5 werkdagen leverbaar

 • Hoge en zeer toegankelijke schuifdeur

 • Gesloten en buisvormige nokbalk

 • Brede en hoge condensgoot

Specificaties

Gewicht
355 kg
Kleur
Aluminium kleur
Lengte
299 cm
Diepte
299 cm
Breedte
233 cm
Hoogte
236 cm
Jaren garantie
12 jaar

Tuinkas Premium ACD 24 - Aluminium 233 x 299 cm Nokhoogte 233 cm

Tuinkas kopen met glas van ca. 2.5 x 3 meter van topkwaliteit? Tuinkas Premium 24, uitgevoerd in blank aluminium, is een hobbykas die zich kenmerkt door zijn hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt tuinkas Premium ACD 24 standaard geleverd met 4mm helder professioneel veiligheidsglas, hoogwaardige materialen en een doordachte sterke aluminium constructie. Deze glazen tuinkas met een breedte van 233 cm, een diepte van 299 cm en een nokhoogte van 233 cm bestaat uit o.a. een gesloten en buisvormige nokbalk, brede en hoge condensgoot, extra hoek- en nok verstevigingsplaten, stevige windverbanden en inox bouten en moeren. Door de hoge kwaliteit wordt deze ACD Premium Tuinkas geleverd met een garantie van maar liefst 12 jaar.

Tuinkas Premium ACD 24 Blank Aluminium 6.97m² - 4mm helder veiligheidsglas

Met deze vrijstaande Premium Blank Aluminium Tuinkas 24 haalt u een hobbykas in huis van hoge kwaliteit in huis, gemaakt van aluminium en gehard helder glas met een dikte van 4 mm wat zorgt voor een langdurige stabiliteit en duurzaamheid. De oppervlakte van deze tuinkas bedraagd 6.97m². Deze tuinkas beschikt over een nokhoogte van 233 cm en een goothoogte van maar liefst 179 cm. Door de relatief hoge nok- en goothoogte is deze Premium 24 tuinkas ook praktisch in gebruik en erg geschikt voor het telen en kweken van klimplanten. De schuifdeur met een hoogte van 185 cm een breedte van 68 cm biedt een praktisch en onbeperkte toegang tot de kas. Tuinkas Premium 24 beschikt over 1 dakraam met stormbeveiliging voor een optimale verluchting in de kas.

Specificaties Tuinkas Premium ACD 24 Aluminium

 • Type tuinkas: Vrijstaand

 • Structuurmateriaal: Aluminium

 • Paneelmateriaal: 4mm helder veiligheidsglas

 • Kleur: Lichtgrijs (aluminium)

 • Oppervlakte m²: 6,97

 • Afmetingen vloer (BxD): 234 x 298 cm

 • Wandhoogte: 179 cm

 • Nokhoogte: 233 cm

 • Breedte: 233 cm

 • Diepte: 299 cm

 • Aantal dakramen: 1

 • Aantal deuren: 1

 • Deurtype: Enkele schuifdeur

 • Deurmaat: 185 x 68 cm

 • Garantie: 12 jaar

Fundering Tuinkas

De fundering is van uitermate belang, want het beschermt de tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond. Vorst in de winter zorgt ervoor dat het grondwater op ongelijkmatige manier de fundering de hoogte induwt. In de zomer zorgt het wegtrekken van het grondwater voor verzakkingen. Een zelfdragende aluminiumfundering zorgt voor een ideale bescherming die deze seizoensgebonden druk kan opvangen. De ACD Premium tuinkas 24 bestaat uit een zelfdragend profiel mét dubbele koker. Het plaatsen van deze fundering is ook tijdbesparend in vergelijking met andere funderingen. De fundering wordt steeds geleverd met voldoende grondankers. Een ander voordeel van de zelfdragende aluminiumfundering is dat de grond in de serre niet afgesloten is van de grond buiten de serre. Dit laat toe de serre op een makkelijke manier te spoelen (serre onder water zetten in de winter – zouten en zuren kunnen makkelijker weggeleid worden) Hierdoor hoef je ook de grond niet te vernieuwen in de serre.

Indien u grond te veel afloopt of bestaat uit een te zachte bodem is het wel aan te raden om de kas te plaatsen op een 100% waterpas beton fundering.

Tuinkas Accessoires

Tuinkas Premium 24 is uit te breiden met diverse accessoires. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. een automatische raamopener, universele werktafel of schap in blank aluminium. Met de automatische raamopener creëert u optimale omstandigheden en klimaat voor het opkweken en telen van o.a. fruit, groente en gewassen. De automatische raamopener zal automatisch openen en dichtgaan op basis van temperatuur door speciale vloeistof. De automatische opener zorgt voor een constante en optimale verluchting van de kas en de gewassen, ook wanneer u niet in de buurt bent.

De universele werktafel met inleg met een breedte van 225 cm en een diepte van 52 cm of universeel schap met een breedte van 225 cm en een diepte van 32 cm bieden een ideale werkhoogte voor het oppotten van o.a. plantjes.

Vergelijkbare Tuinkassen

Tuinkas 24 uitgevoerd in blank aluminium uit de Premium collectie van het gerenomeerde merk ACD is 4 ruits diep en is tevens leverbaar in een modern zwart (RAL 9005) gecoate uitvoering. Op zoek naar een vergelijkbare tuinkas van top kwaliteit, maar dan van ca. 3 x 4 of 3 x 6 meter? Bekijk dan ook Tuinkas Premium 36 of 38, tevens leverbaar in blank aluminium of zwart gepoedercoat. Bekijk alternatieve tuinkassen onderaan deze pagina.

Snelle levering binnen 5 werkdagen

Bent u enthousiast geworden over deze luxe tuinkas? Bestel dan snel en geniet binnen 5 werkdagen van uw nieuwe tuinkas. Omdat wij uit eigen voorraad kunnen leveren staat deze mooie kas binnen enkele werkdagen in uw tuin.