Logo Gadero
service

Tuinkas Premium ACD 24 - Zwart 233 x 299 cm Nokhoogte 233 cm

Productnummer
LDS100407
Inclusief zelfdragende fundering + grondankers
Groot dakraam met stormbeveiliging
Zwart Gecoat RAL 9005
tuinkas_premium_24_zwart_sfeer_1
tuinkas_premium_24_zwart
tuinkas_premium_24_zwart_sfeer_2
Aanbieding
Per stuk,vanaf
3.319,95

2.323,96

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
299 cm
Diepte
299 cm
Breedte
233 cm
Hoogte
233 cm

Plus- en minpunten

 • Uit eigen voorraad in ca. 5 werkdagen leverbaar

 • Hoge en zeer toegankelijke schuifdeur

 • Gesloten en buisvormige nokbalk

 • Brede en hoge condensgoot

Specificaties

Gewicht
355 kg
Kleur
Zwart
Lengte
299 cm
Diepte
299 cm
Breedte
233 cm
Hoogte
233 cm
Jaren garantie
12 jaar

Tuinkas Premium ACD 24 - Zwart 233 x 299 cm Nokhoogte 233 cm

Luxe tuinkas kopen met glas van ca. 2.5 x 3 meter van topkwaliteit in de moderne kleur zwart? Tuinkas Premium 24 van het gerenomeerde merk ACD is een hobbykas die zich kenmerkt door zijn hoogwaardige kwaliteit en wordt standaard geleverd in hoogwaardig aluminium gecoat in de moderne kleur zwart (RAL 9005). Deze Zwarte Tuinkas 24 uit de Premium serie van ACD wordt standaard geleverd met 4mm helder professioneel veiligheidsglas, hoogwaardige materialen en een doordachte sterke aluminium constructie.

Deze glazen en zwart gecoate aluminium tuinkas met een breedte van 233 cm, een diepte van 299 cm en een nokhoogte van 233 cm bestaat uit o.a. een gesloten en buisvormige nokbalk, brede en hoge condensgoot, extra hoek- en nok verstevigingsplaten, stevige windverbanden en inox bouten en moeren. Door de hoge kwaliteit wordt deze Premium Tuinkas Zwart geleverd met een garantie van maar liefst 12 jaar.

Tuinkas Premium ACD 24 Zwart RAL 9005 6.97m² - 4mm helder veiligheidsglas

Met deze vrijstaande Premium Zwart Aluminium Tuinkas model 24 haalt u een hobbykas in huis van hoge kwaliteit in huis, gemaakt van zwart gecoat aluminium in de kleur RAL 9005 en gehard helder glas met een dikte van 4 mm wat zorgt voor een langdurige stabiliteit en duurzaamheid. De oppervlakte van deze tuinkas zwart bedraagd 6.97m². Deze moderne zwarte tuinkas beschikt over een nokhoogte van 233 cm en een goothoogte van maar liefst 179 cm. Door de relatief hoge nok- en goothoogte is deze Premium 24 tuinkas ook praktisch in gebruik en erg geschikt voor het telen en kweken van klimplanten. De eveneens zwarte schuifdeur met een hoogte van 185 cm een breedte van 68 cm biedt een praktisch en onbeperkte toegang tot de kas. Tuinkas Premium 24 Zwart beschikt over 1 dakraam met stormbeveiliging voor een optimale verluchting in de kas.

Specificaties Tuinkas Premium ACD 24 Zwart

 • Type tuinkas: Vrijstaand

 • Structuurmateriaal: Aluminium

 • Gecoat: Zwart RAL 9005

 • Paneelmateriaal: 4mm helder veiligheidsglas

 • Kleur: Lichtgrijs (aluminium)

 • Oppervlakte m²: 6,97

 • Afmetingen vloer (BxD): 234 x 298 cm

 • Wandhoogte: 179 cm

 • Nokhoogte: 233 cm

 • Breedte: 233 cm

 • Diepte: 299 cm

 • Aantal dakramen: 1

 • Aantal deuren: 1

 • Deurtype: Enkele schuifdeur

 • Deurmaat: 185 x 68 cm

 • Garantie: 12 jaar

Fundering Tuinkas

De fundering is van uitermate belang, want het beschermt de tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond. Vorst in de winter zorgt ervoor dat het grondwater op ongelijkmatige manier de fundering de hoogte induwt. In de zomer zorgt het wegtrekken van het grondwater voor verzakkingen. Een zelfdragende aluminiumfundering zorgt voor een ideale bescherming die deze seizoensgebonden druk kan opvangen. De Premium tuinkas 24 Zwart bestaat uit een zelfdragend profiel mét dubbele koker. Het plaatsen van deze fundering is ook tijdbesparend in vergelijking met andere funderingen. De fundering wordt steeds geleverd met voldoende grondankers. Een ander voordeel van de zelfdragende aluminiumfundering is dat de grond in de serre niet afgesloten is van de grond buiten de serre. Dit laat toe de serre op een makkelijke manier te spoelen (serre onder water zetten in de winter – zouten en zuren kunnen makkelijker weggeleid worden) Hierdoor hoef je ook de grond niet te vernieuwen in de serre.

Indien u grond te veel afloopt of bestaat uit een te zachte bodem is het wel aan te raden om de kas te plaatsen op een 100% waterpas beton fundering.

Tuinkas Accessoires

Tuinkas Premium 24 Zwart is uit te breiden met diverse accessoires. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. een automatische raamopener, universele werktafel of schap in blank aluminium. Met de automatische raamopener creëert u optimale omstandigheden en klimaat voor het opkweken en telen van o.a. fruit, groente en gewassen. De automatische raamopener zal automatisch openen en dichtgaan op basis van temperatuur door speciale vloeistof. De automatische opener zorgt voor een constante en optimale verluchting van de kas en de gewassen, ook wanneer u niet in de buurt bent.

De universele werktafel met inleg met een breedte van 225 cm en een diepte van 52 cm of universeel schap met een breedte van 225 cm en een diepte van 32 cm bieden een ideale werkhoogte voor het oppotten van o.a. plantjes.

Vergelijkbare Tuinkassen

Tuinkas 24 uitgevoerd in een modern zwart (RAL 9005) gecoate uitvoering uit de Premium collectie van het gerenomeerde merk ACD is 4 ruits diep en is tevens leverbaar in een blank aluminium uitvoering. Op zoek naar een vergelijkbare tuinkas van top kwaliteit, maar dan van ca. 3 x 4 of 3 x 6 meter? Bekijk dan ook Tuinkas Premium 36 of 38, tevens leverbaar in blank aluminium of zwart gepoedercoat. Bekijk alternatieve tuinkassen onderaan deze pagina.

Snelle levering

Bent u enthousiast geworden over deze luxe tuinkas? Bestel dan snel en wij zorgen voor een snelle levering. De Tuinkas Premium ACD 24 - Zwart 233 x 299 cm leveren wij uit eigen voorraad en ontvangt u binnen circa 5 werkdagen in huis. U kunt snel aan de slag met uw eigen moestuintje.