Logo Gadero
service

Tuinkas Premium ACD 36 - Aluminium 307 x 446 cm Nokhoogte 257 cm

Productnummer
LDS400313
Inclusief zelfdragende fundering + grondankers
Groot dakraam met stormbeveiliging
Uit te breiden met opties
tuinkas_premium_36_aluminium
sn36_alu_fotoshoot_regenton_2
serranova_36
sn36_achterzijde_regenton_8
Aanbieding
Per stuk,vanaf
3.545,95

1.999,-

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
446 cm
Breedte
307 cm
Hoogte
257 cm

Plus- en minpunten

 • Uit eigen voorraad in ca. 5 werkdagen leverbaar

 • Hoge en zeer toegankelijke schuifdeur

 • Gesloten en buisvormige nokbalk

 • Brede en hoge condensgoot

Specificaties

Gewicht
490 kg
Kleur
Aluminium kleur
Diepte
446 cm
Breedte
307 cm
Hoogte
257 cm

Tuinkas Premium ACD 36 - Aluminium 307 x 446 cm Nokhoogte 257 cm

Wilt u nog langer genieten van het kweken van uw eigen groente en fruit? En wilt u een tuinkas kopen van topkwaliteit? Kies dan voor de Tuinkas Premium ACD 36. Deze hobbykas uit de collectie van ACD van 307 cm breedte, 446 cm diepte en 257 cm nokhoogte heeft een hoogwaardige aluminium constructie en 4 mm helder professioneel veiligheidsglas. Daarnaast bestaat het uit een brede en hoge condensgoot, gesloten en buisvormige nokbalk en inox bouten en moeren. Met de Tuinkas Premium ACD 36 bent u verzekerd van hoge kwaliteit waar u voor maar liefst 12 jaar garantie op krijgt.

Tuinkas Premium ACD 36 - Aluminium 13,69m2 - 4mm helder veiligheidsglas

Deze glazen Blank Aluminium Tuinkas heeft een oppervlakte van 13,69 m2. Door de hoge nokhoogte van 257 cm kunt u zelfs klimplanten kweken en telen en door de schuifdeur van 94 cm breed en 185 cm hoogte is de kas zeer toegankelijk. Ook is deze luxe tuinkas uitgerust met extra voorzorgsmaatregelen tegen harde wind zoals, extra hoek- en nokverstevigingsplaten, stevige windverbanden en stormbeveiliging bij het dakraam.

Specificaties Tuinkas Premium ACD 36 - Aluminium

 • Type tuinkas: Vrijstaand

 • Structuurmateriaal: Aluminium

 • Paneelmateriaal: 4mm helder veiligheidsglas

 • Kleur: Lichtgrijs (aluminium)

 • Oppervlakte m²: 13,69

 • Afmetingen vloer (BxD): 305 x 448 cm

 • Wandhoogte: 179 cm

 • Nokhoogte: 257 cm

 • Breedte: 307 cm

 • Diepte: 446 cm

 • Aantal dakramen: 2

 • Aantal deuren: 1

 • Deurtype: Enkele schuifdeuren

 • Deurmaat: 185 x 94 cm

 • Garantie: 12 jaar

Fundering Tuinkas

De fundering is van uitermate belang, want het beschermt de tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond. Vorst in de winter zorgt ervoor dat het grondwater op ongelijkmatige manier de fundering de hoogte induwt. In de zomer zorgt het wegtrekken van het grondwater voor verzakkingen. Een zelfdragende aluminiumfundering zorgt voor een ideale bescherming die deze seizoensgebonden druk kan opvangen. Tuinkas Premium ACD 36 bestaat uit een zelfdragend profiel mét dubbele koker. Het plaatsen van deze fundering is ook tijdbesparend in vergelijking met andere funderingen. De fundering wordt steeds geleverd met voldoende grondankers. Een ander voordeel van de zelfdragende aluminiumfundering is dat de grond in de serre niet afgesloten is van de grond buiten de serre. Dit laat toe de serre op een makkelijke manier te spoelen (serre onder water zetten in de winter – zouten en zuren kunnen makkelijker weggeleid worden) Hierdoor hoef je ook de grond niet te vernieuwen in de serre.

Indien uw grond te veel afloopt of bestaat uit een te zachte bodem is het wel aan te raden om de kas te plaatsen op een 100% waterpas beton fundering.

Tuinkas accessoires

U kunt de Tuinkas Premium ACD 36 uitbreiden met verschillende accessoires, zoals een automatische raamopener, universele werktafel of een schap in blank aluminium. De universele werktafel heeft met een afmeting van 225 cm breed en 52 cm diep de ideale werkhoogte voor bijvoorbeeld het oppotten van uw planten. Het universele schap heeft een afmeting van 225 cm breed en 32 cm diep. Ook hier kunt u aan werken, maar u kunt het schap ook gebruiken om uw planten uit te stallen. De automatische raamopener zal op basis van de temperatuur in de kas uit zichzelf openen en sluiten door een speciale vloeistof. Hierdoor zal de temperatuur en de lucht in uw kas altijd gereguleerd zijn, ook als u niet thuis bent.

Vergelijkbare Tuinkassen

Tuinkas 36 uitgevoerd in blank aluminium uit de Premium collectie van het gerenomeerde merk ACD is 6 ruits diep en is tevens leverbaar in een modern zwart (RAL 9005) gecoate uitvoering. Op zoek naar een vergelijkbare tuinkas van top kwaliteit, maar dan van ca. 3 x 2 of 3 x 6 meter? Bekijk dan ook Tuinkas Premium 24 of 38, tevens leverbaar in blank aluminium of zwart gepoedercoat. Bekijk alternatieve tuinkassen onderaan deze pagina.

Snelle levering binnen 5 werkdagen

Besteld u bij Gadero, dan bent u verzekerd van een snelle levering. De Tuinkas Premium ACD 36 leveren wij uit eigen voorraad binnen circa 5 werkdagen. U kunt dus snel aan de slag in uw nieuwe tuinkas.