Tuinkast Dahme 2 Karibu 180 x 152 x 222 cm Wanddikte 14mm

Productnummer: KA11343   |   Duits A-merk Karibu   |   14mm Steek-/schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 549,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 549,95 Standaardproduct Tuinkast Dahme 2 Karibu 180 x 152 x 222 cm Wanddikte 14mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinkast Dahme 2 Karibu 180 x 152 x 222 cm Wanddikte 14mm

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 14mm Steek-/ Schroefsysteem Karib
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinkast Dahme 2 Karibu 180 x 152 x 222 cm Wanddikte 14mm

Dahme 2 van Karibu is een klein huisje met zadeldak. Houten tuinkast Dahma 2 is ca. 180 x 152 cm en leent zich uitstekend als tuinkast in uw tuin voor het stallen van o.a. uw tuingereedschap. Dahme 2 bestaat uit 14mm dikte A-kwaliteit onbehandeld Noors Sparrenhout en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke steek/- schroefsysteem van Karibu. Deze profielen hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. 

Afmeting

Dahme 2 van Karibu is 180 x 152 x 219 cm cm. De wanden zijn voorgemonteerd van 14 mm van scandinavisch sparrenhout gemaakt. De dubbele deur is 115.5 x 174 cm. De oversteek van het dak aan de voorzijde is 10 cm, aan de achterzijde 10 cm en aan de zijkanten 15 cm.

Tuinhuis Dahme 2 Karibu - wanddikte 14 mm en kunstglas

Dit houten huisje geproduceerd door de Duitse leverancier Karibu is voorzien van brede klassieke dubbele vleugeldeuren, voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting. Kortom, dit is de perfecte schuur voor in uw tuin!

Hout geschaafd Ja
Type/Model Dahme
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 14mm
Afmetingen 180 x 152 cm
Funderingsmaat 177 x 149 cm
Nokhoogte 219 cm
Ramen 1 Vast raam (57 x 57 cm)
Deuren 1 Dubbele deur (145 x 179 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Puntdak 
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  20°
Dakoppervlak (m²) 4,3 m²
Inhoud (m³) 4,8 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Standaard meegeleverd

U ontvangt bij tuinkast Dahme 2 van Karibu met complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De dubbele deur is voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting. Op de afbeelding staat de tuinkast met een aanbouwkast Eco 1.5 afgebeeld. Deze wordt niet mee geleverd. Kijk bij de bijbehorende producten rechts op de pagina wanneer u de aanbouwkast wenst mee te bestellen.

Dakbedekking

Het dak wordt gemaakt van houten platen. Dahme 2 van Karibu wordt geleverd exclusief dakbedekking. Wij raden u aan om het dak te bedekken met zelfklevende bitumen dakfolie. Deze zelfklevende dakfolie is speciaal bedoeld voor zadeldaken en is scheurbestendig, UV-bestendid en eenvoud en snel te plaatsen op het dak van Dahme 2 van Karibu. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van zelfklevende dakfolie, te verkrijgen in de kleur zwart en rood. 

Let op! Voor het dak is plaatsing van Dakshingles voor Dahme 2 niet mogelijk.

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Dahme 2 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze tuinkast bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Dahme 2 kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Behandeling

Let op! De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut van binnen en buiten te beitsen of verven direct na de levering. Zo voorkomt u problemen met o.a. werking en houtrot. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, bedraagd de levertijd ca. 6 - 9 weken. 

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 180 x 123? Kies dan voor Dahme 1. Nog een grotere maat gewild? Kies dan voor Dahme 3 met de afmeting 180 x 184. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Dahme 2 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dahme 2 Karibu met aanbouwkast - extra optie Tuinkast Dahme 2 Karibu 180 x 152 x 219 cm Wanddikte 14mm   |   Duits A-merk Karibu   |   14mm Steek-/schroefsysteem
€ 549,95 Per stuk incl. BTW