Tuinkast Johannesburg 2 Karibu 153 x 126 x 219 cm

Productnummer: KA11340 Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 520,75 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 520,75 Standaardproduct Tuinkast Johannesburg 2 Karibu 153 x 126 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinkast Johannesburg 2 Karibu 153 x 126 x 219 cm

  • Compacte oplossing voor instapprijs
  • 5 Jaar fabrieksgarantie op de constructie
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Van degelijke Duitse kwaliteit
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinkast Johannesburg 2 Karibu 153 x 126 x 219 cm

Johannesburg 2 van Karibu is een klein huisje met lessenaarsdak voor gereedschap. Dit systeemhuisje geproduceerd door de Duitse leverancier Karibu is voorzien van 2 brede deuren. De deuren zijn voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting. Kortom, dit is de perfecte schuur voor in uw tuin!

Afmeting

Johannesburg 2 van Karibu is 153 x 126 x 219 cm. De wanden worden opgebouwd met steek- en schroefsysteem van 14 mm van scandinavisch sparrenhout. De dubbele deur is 115.5 x 174 cm. De oversteek van het dak aan de voorzijde is 11 cm, aan de achterzijde 8 cm en aan de zijkanten 7 cm.

Standaard meegeleverd

U ontvangt bij tuinkast Johannesburg 2 van Karibu met complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De dubbele deur is voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Het dak wordt gemaakt van houten platen. U krijgt geen dakbedekking standaard meegeleverd. Wij raden u aan om het dak te bedekken met zelfklevende dakfolie. Dit vindt u bij de extra opties.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

Hout heeft als natuurlijk product de eigenschap dat het vocht opslaat. Dat kan tot gevolg hebben dat in droge perioden het hout krimpt en er scheuren ontstaan. Dat is een volledig normaal proces en vormt dus geen reden voor klachten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Johannesburg 2 Karibu Tuinkast Johannesburg 2 Karibu 153 x 126 x 219 cm Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 520,75 per stuk incl. btw