Tuinkast Johannesburg 3 Karibu 153 x 155 x 219 cm

Productnummer: KA11341 Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 599,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 599,95 Standaardproduct Tuinkast Johannesburg 3 Karibu 153 x 155 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinkast Johannesburg 3 Karibu 153 x 155 x 219 cm

  • 5 Jaar fabrieksgarantie op de constructie
  • Van degelijke Duitse kwaliteit
  • Compacte oplossing voor instapprijs
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinkast Johannesburg 3 Karibu 153 x 155 x 219 cm

Johannesburg 3 van Karibu is een klein huisje met lessenaarsdak voor gereedschap. Dit systeemhuisje geproduceerd door de Duitse leverancier Karibu is voorzien van 2 brede deuren. De deuren zijn voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting. Kortom, dit is de perfecte schuur voor in uw tuin!

Afmeting

Johannesburg 3 van Karibu is 153 x 155 x 219 cm. De wanden worden opgebouwd met steek- en schroefsysteem van 14 mm van scandinavisch sparrenhout. De dubbele deur is 115.5 x 174 cm. De oversteek van het dak aan de voorzijde is 13 cm, aan de achterzijde 11 cm en aan de zijkanten 14 cm.

Standaard meegeleverd

U ontvangt bij tuinkast Johannesburg 3 van Karibu met complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De dubbele deur is voorzien van onbreekbaar kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Het dak wordt gemaakt van houten platen. Er wordt geen dakbedekking meegeleverd met dit tuinhuisje. U kunt wel gelijk dakbedekking mee bestellen. Bij de extra opties vindt u zelfklevende dakfolie.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

Hout heeft als natuurlijk product de eigenschap dat het vocht opslaat. Dat kan tot gevolg hebben dat in droge perioden het hout krimpt en er scheuren ontstaan. Dat is een volledig normaal proces en vormt dus geen reden voor klachten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Johannesburg 3 Karibu Tuinkast Johannesburg 3 Karibu 153 x 155 x 219 cm Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 599,95 per stuk incl. btw