Logo Gadero
service

Tuinscherm Easydeck Groen/Grafiet met relief 181cm x 232.4cm

Productnummer
MW4206
7 panelen
10 jaar garantie
Inclusief bevestigingsmateriaal
Per stuk

455,45

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Breedte
181 cm
Hoogte
232,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleurvast en Onderhoudsvrij

  • Tweezijdig gelijk aanzicht

  • Degelijke Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

  • Inclusief onder en bovenbalk, 7 panelen en bevestigingsklemmen

  • Prijs is exclusief de palen

Specificaties

Houtsoort
WPC composiet
Kleur
Groen
Breedte
181 cm
Hoogte
232,4 cm

Tuinscherm Easydeck Groen/Grafiet met relief 181cm x 232.4cm

Dit tuinscherm van Easydeck is gemaakt van WPC composiet. Dit is hoogwaardig, onderhoudsvrij materiaal en u bestelt dit eenvoudig online bij Gardero. De groene schermen vormen een mooi geheel met de grafiet-kleurige onder- en bovenbalk. Samen met het reliëf vormt dit een mooie natuurlijke manier van erfafscheiding en bied het u ook privacy. Wij leveren de tuinschermen compleet zodat ze gelijk tussen de palen kunnen worden geplaatst. De palen worden niet standaard meegeleverd. Zo bepaalt u zelf hoe lang uw tuinscherm moet worden en voorkomt u dat u te veel betaald.

Gardero levert de tuinschermen (181cm x 232,4cm) helemaal compleet. Deze set zet u zelf eenvoudig in elkaar en bestaat uit: 7 panelen, 2 grafiet-kleurige balken (onder- en bovenbalk), 4 paalverbinders en 16 paneelhouders. U krijgt alle onderdelen meegeleverd zodat u deze onderhoudsvrije set in elkaar kan zetten. De onderdelen voor het plaatsen van de schermen tussen de palen zitten hier natuurlijk ook al bij in.

De Easydeck tuinschermen komen uit Duitsland en zijn dan ook van goede kwaliteit. Wij geven u 10 jaar garantie op deze onderhoudsvrije set. Deze schutting maakt u helemaal af met een bijpassende tuindeur. Bestel deze nu online bij ons in de webshop.