Tuinscherm Boston Multigrey Dark 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

Productnummer: FW12302-21-1760-1830 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |  

€ 285,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,07 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinscherm Boston Multigrey Dark 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Voorzien van speciale beschermlaag
  • Deze set is exclusief palen (dient u los bij te bestellen)

Tuinscherm Boston Multigrey Dark 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

Een mooie composiet schutting maken zonder zelf het rekenwerk te hoeven doen? Dat kan met deze complete tuinschermset Boston van het topmerk Felixwood. Deze schermset bestaat uit 12 donker grijze composiet schuttingplanken. In totaal maakt u met dit pakket een schutting van 176 cm breed en 183 cm hoog. Daarnaast bevat de set 1 aluminium topprofiel, 1 aluminium eindprofiel en 2 stopblokjes, zodat u uw schutting netjes af kunt werken. Ook montagemateriaal wordt meegeleverd, zodat u gelijk na levering aan de slag kunt.

Duurzame WPC schuttingplanken

Deze WPC composiet schuttingplanken zijn 2.1 cm dik, 16 cm breed en 179 cm lang. Ze zijn voorzien van een duurzame beschermlaag, waardoor ze zeer kleurvast zijn en UV-bestendig zijn. Ook maakt de behandeling de planken ongevoelig voor vlekken. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen, zelfs met een hogedrukspuit. Deze composiet planken kennen ze minder werking dan soortgelijke WPC planken. Ze zijn dubbelzijdig geborsteld, wat betekent dat het aanzicht van uw schutting aan beide zijde gelijk is. Wel zo fijn als u samen met de buren een schutting aanschaft. Ook zorgt dit geborstelde oppervlak ervoor dat de planken de look & feel van echt hout hebben.

Composiet schutting compleet maken

Met deze set haalt u alleen de schuttingplanken in huis, om uw schutting compleet te maken heeft u ook nog schuttingpalen en eventueel een stabilisatieset nodig. Bij deze Boston tuinschermset van Felixwood horen aluminium schuttingpalen. Deze palen zorgen voor een mooi contrast tussen de houtlook van de planken en het aluminium. Daarnaast zijn ze flexibel als begin, eind of tussenpaal te gebruiken door de aluminium inlegstrips. Met de stabilisatieset vangt u de werking van de composiet schuttingplanken op. Beide producten zijn bij de bijbehorende producten te vinden.

Let op! De bijpassende schuttingpalen dient u los te bestellen. U vindt de palen bij de bijbehorende producten. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
composiet tuinschermset funfence multigreydark Tuinscherm Boston Multigrey Dark 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |   Op voorraad
€ 285,75 Per stuk incl. BTW