Filters:

Tuintafels Aluminium

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Wanneer u een aluminium loungeset of stoelen heeft, past daar natuurlijk het best een aluminium tafel bij. Uiteraard bezitten aluminium tuintafels dezelfde eigenschappen als alle andere aluminium tuinmeubelen. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen, maar toch heel solide, makkelijk in onderhoud en eenvoudig schoon te maken. De chique uitstraling geeft de tuin een instant oppepper. Wij bezorgen aluminium tuintafels overal in Nederland en Belgie. 

 

 

Waarmee rekening houden bij de keuze van een tuintafel?

Het is vooral belangrijk rekening te houden met de manier waarop u buiten uw meubels gebruikt. Bent u iemand die regelmatig het tuinzitje verplaatst? Of heeft u hier een vast plek voor bedacht? Wilt u een tafel voor het terras? Eet u vaak samen met familie en vrienden? Of bent u meer het borreltype? Zit u enkel ’s avonds buiten of bent u de hele dag buiten? Willen uw kinderen aan de tafel kleuren? Of hoeft u geen rekening te houden met kinderen? Wanneer u zichzelf deze vragen stelt, is de juiste keuze voor het passende model snel gemaakt en kunt u deze online bestellen bij Gadero.

Onderhoudtips

Gepoedercoat aluminium hoeft u enkel schoon te maken met een zachte doek en een sopje van lauw water met groene zeep of een willekeurige zachte zeep. Ziet u een kleine beschadiging? Dan kunt u het best deze meteen aanstippen met een speciale lakstift om eventuele roestvorming te voorkomen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode