Terrastegel Designo Flamed Blue 60x60x3 cm Gardenlux

Productnummer: GL00828   |   Luxe terrastegels van beton

€ 64,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Designo Flamed Blue 60x60x3 cm Gardenlux

  • Voor tuin en terras
  • Grootformaat voor optisch grotere tuin
  • Water- en vuilafstotend
  • Natuurlijke uitstraling
  • Niet geschikt voor oprit

Terrastegel Designo Flamed Blue 60x60x3 cm Gardenlux

De Designo tegels van Gardenlux is een tegelserie waarbij de natuurlijke uitstraling van keramiek goed tot uitdrukking komt in een betontegel. De Designo Flamed Blue in 60x60 is een gevlamde betontegel in 3 cm dikte. Deze betontegel 60x60 cm is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De Designo tegel is onderhoudsvriendelijk doordat deze geïmpregneerd is. Dit betekent dat er een vloeistof na productie is aangebracht die is doorgedrongen in de toplaag van de terrastegel. Dit zorgt voor water- en vuilafstotende tegels voor uw terras en tuinpad. Deze terrastegels van 3 cm dik zijn leuk als accent in een groot terras, maar misstaan ook zeker niet als volledig terras.

Betontegels leggen

Leg de Designo Flamed Blue zoals een betontegel. Met onze klustips kunt u zelf aan de slag met de aanleg. Vergeet niet om direct het toebehoren zoals zand en voegmortel te bestellen. We raden het u af om dit type betontegel te gebruiken voor uw oprit. De Designo serie in 3 cm dikte is voor een oprit te dun.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Bestellen en bezorgen

U bestelt de Designo Flamed Blue met natuurlijke uitstraling simpel en snel via onze website. We bezorgen uw nieuwe betontegels en toebehoren binnen 7 werkdagen bij u thuis. Lees hier meer informatie over de bezorging van sierbestrating

Allerbeste Printtegels op de markt

Zoekt u de allerbeste Printtegels op de markt? Bekijk de GeoProArte tegels van MBI. De GeoProArte tegels zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken dezelfde kwaliteiten hebben als keramiek. Daarom hebben de tegels van GeoProArte de beste en de meest realitstische Prints van alle printtegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintegel Flamed Blue 60x60x3cm Gardenlux Terrastegel Designo Flamed Blue 60x60x3 cm Gardenlux   |   Luxe terrastegels van beton Op voorraad
€ 64,94 Per m2 incl. BTW