Terrastegel Designo Flamed Brown 60 x 60 x 3 cm Gardenlux

Productnummer: GL00038   |   In verschillend kleuren verkrijgbaar

€ 57,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Designo Flamed Brown 60 x 60 x 3 cm Gardenlux

  • Uitstraling van keramiek in een betontegel
  • Vuil- en waterafstotend
  • Geschikt voor tuinpaden en terras
  • Te leggen met voeg
  • Niet geschikt voor een oprit

Terrastegel Designo Flamed Brown 60 x 60 x 3 cm Gardenlux

De Designo tegels van Gardenlux is een tegelserie waarbij de natuurlijke uitstraling van keramiek goed tot uitdrukking komt in een betontegel. De Designo Flamed Brown van Gardenlux is een gevlamde betontegel. Deze betontegel 60x60 cm is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De Designo Flamed Brown is onderhoudsvriendelijk doordat de betontegel geïmpregneerd is. Dit betekent dat er een vloeistof na productie is aangebracht die is doorgedrongen in de toplaag van de terrastegel. Dit zorgt voor water- en vuilafstotende tegels voor uw terras en tuinpad. Deze terrastegels van 3 cm dik zijn leuk als accent in een groot terras, maar komen ook zeker goed tot hun recht als een volledig terras.

Betontegels leggen

Leg de Designo Flamed Brown zoals een betontegel. Met onze klustips kunt u zelf aan de slag met de aanleg. Vergeet niet om direct het toebehoren zoals zand en voegmortel te bestellen. We raden het u af om dit type betontegel te gebruiken voor uw oprit. De Designo serie in 3 cm dikte is voor een oprit te dun.

Bestellen en bezorgen

U bestelt de Designo Flamed Brown 60 x 60 x 3 cm simpel en snel via onze website. We bezorgen uw nieuwe betontegels en toebehoren binnen 7 werkdagen bij u thuis. Lees hier meer informatie over de bezorging van sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintegel Flamed Brown 60x60x3 cm Gardenlux Terrastegel Designo Flamed Brown 60 x 60 x 3 cm Gardenlux   |   In verschillend kleuren verkrijgbaar Op voorraad
€ 57,94 Per m2 incl. BTW