Tuintegel Furora Premium Facet Antraciet 60x60x4cm - Tuinvisie

Productnummer: TV22021   |   Met facet   |   Met geïntegreerde afstandhouders

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 38,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Furora Premium Facet Antraciet 60x60x4cm - Tuinvisie

  • Met coating en facet
  • Populair formaat
  • Gestraald
  • A-kwaliteit tegel voor terras of looppad
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor de oprit

Tuintegel Furora Premium Facet Antraciet 60x60x4cm - Tuinvisie

Voor een terrastegel die zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in uw tuin raden wij de Furora Premium Facet Antraciet in het formaat 60x60x4cm aan. Deze A-kwaliteit betontegels van Tuinvisie laten uw tuin optisch groter lijken door het populaire formaat en deze prachtige, antraciete kleur past perfect in de moderne tuin. Daarnaast hebben deze tuintegels een glad oppervlak waardoor ze er zeer strak uitzien. Naast het fraaie uiterlijk biedt deze terrastegel ook praktische voordelen, zoals een facet, coating en slijtvrije deklaag. 

Furora Premium Facet Antraciet praktische eigenschappen

De terrastegels Furora Premium Facet Antraciet zijn voorzien van een facet. Dit zijn schuin aflopende randen die ervoor zorgen dat de randen geen beschadigingen oplopen en niet gaan afbrokkelen. Daarnaast zullen lichte verzakkingen in uw terras hierdoor minder snel opvallen en worden de tegels individueel benadrukt in uw terras. De facetrand geeft de tegels een dusdanig mooie afwerking dat ze ook zeer geschikt zijn als staptegel. Door de coating wordt uw nieuwe terras of looppad beschermd tegen vocht en vuil en blijft deze dus zeer onderhoudsvriendelijk. Dit in combinatie met de slijtvaste deklaag zorgt ervoor dat uw bestrating er jaren als nieuw uitziet. 

Eenvoudig aan te leggen

Door het formaat en gewicht van de Furora Premium Facet Antraciet zijn deze relatief eenvoudig te leggen. Door de geïntegreerde afstandshouders legt u de tegels altijd met gelijke voegen. Uitgebreide instructies voor het aanleggen van een terras vindt u in onze klustip! Ook vindt u hier de verschillende toebehoren die u nodig heeft, vergeet deze niet toe te voegen aan uw bestelling!

Nog twijfel? 

Bent u nog niet zeker dat dit de juiste terrastegel voor u is? Bekijk dan alle varianten van de Furora Premium Facet Antraciet in ons assortiment Tuinvisie Furora tegels. Liever geen beton maar keramische tegels? Ook hiervan bieden wij een breed aanbod, bekijk ze hier! Bestel vandaag en ontvang uw terrastegels binnen enkele werkdagen bij u aan de deur. Liever uw bestelling zelf afhalen? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze verschillende afhaallocaties


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuintegel Furora Premium Facet Antraciet 60x60x4cm - Tuinvisie Tuintegel Furora Premium Facet Antraciet 60x60x4cm - Tuinvisie   |   Met facet   |   Met geïntegreerde afstandhouders
€ 38,95 Per m2 incl. BTW