Tuintegel Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm - Tuinvisie

Productnummer: TV24621   |   Met facet   |   Met geïntegreerde afstandhouders

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-5 werkdagen

€ 38,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm - Tuinvisie

  • Gecoat en met facet
  • Met slijtvrije deklaag
  • Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Strakke betontegel met glad oppervlak
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor de oprit

Tuintegel Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm - Tuinvisie

De Furora Premium Facet Grafiet in het formaat 60x60x4cm is een zeer goede keus wanneer u een strak afgewerkt terras of tuinpad wilt aanleggen in uw tuin. Deze A-kwaliteit betontegels van Tuinvisie zijn voorzien van een facet, coating en slijtvaste deklaag, welke verschillende voordelen met zich meebrengen. Het formaat zorgt ervoor dat uw tuin optisch groter lijkt en de mooie antraciet/grijze kleur is een echte aanwinst voor de moderne tuin. Omdat deze tuintegels glad zijn afgewerkt krijgen ze een strak uiterlijk. 

Unieke combinatie eigenschappen

In tegenstelling tot zijn voorgangers, zijn de Furora Premium Facet Grafiet terrastegels voorzien van een facetrand. Dit schuin aflopende rand beschermt uw tegelranden tegen beschadigingen en verhullen eventuele lichte verzakkingen in uw terras. Omdat het facet voor een zeer fraaie afwerking van de tegels zorgt zijn ze ook zeer geschikt als losliggende staptegel. De coating verdiept de kleur en beschermt uw tegels tegels vocht en vuil, waardoor uw nieuwe bestrating erg onderhoudsvriendelijk wordt. De slijtvaste toplaag beschermt uw tegels tegen verdere beschadigingen en ze er jaren als nieuw uitzien!

Furora Premium Facet Grafiet aanleggen

Deze chice terrastegels zijn zeer geschikt om zelf in uw tuin te leggen. Indien u weinig ervaring heeft met het leggen van tegels geeft Gadero u een steuntje in de rug met onze handige klustip! Hier vindt u duidelijke instructies en praktische tips zodat u zonder problemen uw eigen droomterras kan aanleggen. Ook vindt u hier de verschillende toebehoren die bij de klus komen kijken, bestel deze dus meteen met uw tegels mee voor een complete bestelling!

Twijfelt u nog?

Bent u nog niet helemaal zeker over uw keuze? Bekijk dan eens ons ruime aanbod Tuinvisie Furora tegels voor verschillende kleur- en formaat varianten van de Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm. Wij leveren deze luxe terrastegels van Tuinvisie binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Mocht u uw bestelling liever zelf afhalen, bekijk dan de mogelijkheden bij een van onze afhaallocaties


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuintegel Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm - Tuinvisie Tuintegel Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm - Tuinvisie   |   Met facet   |   Met geïntegreerde afstandhouders
€ 38,95 Per m2 incl. BTW