Tuintegel Furora Premium Facet Grijs 60x60x4cm - Tuinvisie

Productnummer: TV23301   |   Strakke terrastegel voor de moderne tuin   |   Gecoat en met slijtvrije topslaag

€ 38,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Furora Premium Facet Grijs 60x60x4cm - Tuinvisie

  • Strakke tegel met glad oppervlak
  • Gecoat tegen vocht en vuil
  • Met facetrand
  • Voorzien van slijtvrije toplaag en afstandshouders
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor de oprit

Tuintegel Furora Premium Facet Grijs 60x60x4cm - Tuinvisie

Bent u op zoek naar een terrastegel waar u nog jaren van kan genieten en dat met weinig onderhoud? Dan is de Tuintegel Furora Premium Facet Grijs wellicht de tuintegel voor u! Deze tegels zijn namelijk voorzien van zowel een coating, slijtvrije toplaag als facetrand. Door het gladde oppervlak hebben deze A-kwaliteit betontegels van Tuinvisie een strak uiterlijk dat in combinatie met de mooie, grijze kleur zeer geschikt is voor de moderne tuin. Maar ook in de meer traditionele tuinen zal deze tegel niet misstaan. Het populaire formaat 60x60x4cm zorgt voor een optisch grotere tuin. 

Facetrand, coating en slijtvaste toplaag

Wat de Furora Premium Facet Grijs een uitblinker maakt zijn de vele voordelen die deze terrastegels bieden. De coating zorgt voor een bescherming van de kleur van de tegels en tegen invloeden van vocht en vuil. De slijtvaste toplaag zorgt voor minder slijtage aan uw tegel waardoor deze zeer duurzaam wordt. Om te voorkomen dat de randen van uw tegels beschadigen zijn er facetten aan het ontwerp toegevoegd. Naast de bescherming van de tegelranden verhullen de facetten ook lichte verzakkingen in uw bestrating en benadrukken ze de individuele tegels. Door de facetranden krijgen de tegels ook een zeer mooie afwerking waardoor ze ook erg geschikt zijn als losse staptegels in uw tuin.   

Onze klustip voor het aanleggen van sierbestrating

Gaat u uw nieuwe terras of looppad zelf leggen? Lees dan eerst onze klustip even door. Hier bieden wij u duidelijke instructies en praktische tips om de klus probleemloos te klaren. Daarnaast leest u hier ook alles over de verschillende toebehoren die komen kijken bij het verwerken van terrastegels. Bestel deze met uw tegels mee voor een complete bestelling. De Furora Premium Facet Grijs is door zijn formaat en gewicht een zeer geschikt tuintegel om zelf te leggen. Door de standaard afstandshouders legt u de tegels altijd met de juiste breedte voegen. 

Twijfelt u nog steeds?

Is de Furora Premium Facet Grijs niet helemaal de terrastegel die u in gedachte had? Bekijk dan verschillende varianten van de Tuinvisie Furora tegels. Maak uw bestelling vandaag nog compleet en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis of haal uw bestelling op bij een van onze afhaallocaties.  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuintegel Furora Premium Facet Grijs 60x60x4cm - Tuinvisie Tuintegel Furora Premium Facet Grijs 60x60x4cm - Tuinvisie   |   Strakke terrastegel voor de moderne tuin   |   Gecoat en met slijtvrije topslaag Op voorraad
€ 38,95 Per m2 incl. BTW