Tuintegel Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm - Tuinvisie

Productnummer: TV21228   |   Strakke terrastegel voor de moderne tuin   |   Gecoat en met slijtvrije topslaag

€ 38,78 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm - Tuinvisie

  • Met facetrand afstandshouders
  • Gecoat voor bescherming tegen vocht en vuil
  • Glad oppervlak voor een strak uiterlijk
  • Slijtvrije toplaag
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor de oprit

Tuintegel Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm - Tuinvisie

Geniet van jarenlange terrasplezier met de Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm! Deze luxe terrastegels van Tuinvisie hebben een glad oppervlak wat zorgt voor een strak terras. Door het formaat creëert u eenvoudig optisch meer ruimte in uw tuin en de kleur past perfect in de moderne tuin. Daarnaast zijn deze tuintegels voorzien van een facetrand, coating en slijtvaste toplaag. Deze eigenschappen beschermen de tegel elk op hun eigen manier. 

Furora Premium Facet Zilver 

De Furora Premium Facet Zilver heeft een coating die de tegels beschermt tegel vocht en vuil. Hierdoor is uw nieuwe terras of looppad dus zeer eenvoudig te onderhouden en met de slijtvaste toplaag kunt u nog jaren van de bestrating genieten. Maar de belangrijkste kwaliteit van deze betontegel is de facetrand. Deze zorgt er namelijk voor dat de randen van uw tegels niet beschadigen of afbrokkelen. Een gunstige bijkomstigheid van het facet is dat lichte verzakkingen in uw terras vrijwel niet opvallen. Ook werkt het de tegels erg mooi af zodat u ze ook kan gebruiken als losliggende staptegel in uw tuin. 

Geschikt om zelf te leggen

Ook wanneer u op zoekt bent naar een tuintegel die eenvoudig zelf te verwerken is, is de Furora Premium Facet Zilver een zeer geschikte keuze. De tegel heeft hier een zeer gunstig formaat voor en door de standaard geïntegreerde afstandshouders legt u ze altijd met de juiste voegbreedte. En bij Gadero bieden wij u hulp om deze klus zonder problemen te klaren met onze klustip! In deze klustip leest u op uw gemak duidelijke instructies en vindt u een overzicht van alle toebehoren die u dient mee te bestellen. 

Heeft u nog twijfels?

Bent u er nog niet over uit of de Furora Premium Facet Zilver de beste keuze voor u is, maar bent u wel enthousiast over de eigenschappen van deze tuintegels? Bekijk dan ons volledige aanbod Tuinvisie Furora tegels voor alle formaten en kleuren. Wij leveren uw nieuwe tegels van Tuinvisie binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dat kan bij een van onze afhaallocaties!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuintegel Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm - Tuinvisie Tuintegel Furora Premium Facet Zilver 60x60x4cm - Tuinvisie   |   Strakke terrastegel voor de moderne tuin   |   Gecoat en met slijtvrije topslaag
€ 38,78 Per m2 incl. BTW