Tuintegel Gent Bruin/Grijs 25 x 50 x 6 cm Gardenlux

Productnummer: GL00544

€ 36,88 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Gent Bruin/Grijs 25 x 50 x 6 cm Gardenlux

  • Voordelige prijs per m2
  • Vuilwerend
  • Stroef om gladheid te voorkomen
  • Ook geschikt voor een oprit
  • Niet aftrillen

Tuintegel Gent Bruin/Grijs 25 x 50 x 6 cm Gardenlux

Gardenlux heeft de Strato Gent 25 x 50 x 6 cm betontegel geïmpregneerd. De Strato Gent van Gardenlux is na productie voorzien van een speciale vloeistof. Deze vloeistof dringt door in de bovenste laag van de betontegel. Dit zorgt voor water- en vuilafstotende tegels. Met de Strato Gent betontegels haalt u onderhoudsvriendelijke betontegels uw tuin in. De gemêleerde bruine kleur zorgt voor een warme uitstraling. 

Ook geschikt voor uw oprit

De Strato Gent 25 x 50 x 6 cm van Gardenlux is dankzij de dikte van 6 cm ook geschikt voor uw oprit. Lees onze stappenplannen door voor aanlegtips voor tuin, terras en oprit om zelf deze te gekke bruine betontegels te leggen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Strato Gent kopen

Koop online bij uw Gardenlux dealer Gadero uw nieuwe betontegels voor tuin, terras en oprit. Wij bezorgen uw nieuwe bruine betontegels binnen 7 werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen. Vergeet u niet direct uw toebehoren zoals opsluitbanden te bestellen?


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Strato Geimpregneerd Gent 25x50x6 cm Gardenlux Tuintegel Gent Bruin/Grijs 25 x 50 x 6 cm Gardenlux Op voorraad
€ 36,88 Per m2 incl. BTW