Tuinvisie

Tuinvisie uit Utrect is één van de marktleiders in Nederland als het gaat om sierbestrating en kunstgras. Het bedrijf, met twee vestigingen in Nederland, biedt alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin. Tuinvisie hoopt u te kunnen inspireren om het beste uit uw tuin te halen. Dit doen ze door middel van handige adviezen en inspirerende tips. Als importeur en producent van sierbestrating en andere tuinbenodigdheden denken ze graag mee met onze klanten. Ook komen ze geregeld met nieuwe innovatieve producten. Gadero is officiële dealer van Tuinvisie sierbestrating. Ontdek hun populaire Wallblock stapelblokken, keramische terrastegels en trendy betontegels met coating.

Tuinvisie terrastegels

Tuinvisie heeft een uitgebreid assortiment aan sierbestrating, waarvan u een groot deel vindt bij Gadero. Zo bestaat ons assortiment uit populaire tuinvisie producten als:

Ook de nieuwe innovatieve Ceramidrain terrastegels hebben wij op voorraad. Deze keramische terrastegels zijn voorzien van een eigen afwateringssysteem, zodat u dit niet nog apart hoeft aan te leggen bij uw terras. 

Gadero kan een veel van de tuinartikelen van Tuinvisie binnen 48 uur bij u thuis leveren. Wel zo handig als u snel aan de slag wilt met uw droomtuin!