Tuinvisie Furora tegels

Tuinvisie Furora Premium tegels

Tuinvisie Enter introduceerde in 2017 met succes de populaire Furora Premium serie. De Furora grootformaat betontegels slijten niet zomaar dankzij een slijtvaste deklaag en een coating. Dat maakt Tuinvisie Furora Premium tegels zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ondanks de uitstekende kwaliteit van deze tuinvisie furora tegels levert uw Tuinvisie dealer Gadero ze tegen een relatief lage prijs. U haalt dus een betaalbare betontegel in huis waar u jarenlang van kunt genieten zonder er al teveel onderhoud aan te hoeven plegen. 

Wilt u nou andere gecoate tegels bekijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment gecoate betontegels. Of zoekt u juist een tegel die een heel leven lang mee gaat? Kijk dan eens naar de keramische tegels in ons assortiment.

Naast de verschillende kleuren en afmetingen zijn de Tuinvisie Furora tuintegels verkrijgbaar in drie varianten. Zo is er de Furora Premium Vlak serie, de Furora Premium Line serie en de Furora Premium Slate serie. Vanwege het ruime assortiment binnen de Furora serie is er voor ieder wat wils. Of u nu een landelijke tuin, een moderne tuin of een romantische tuin wilt creëren, de Furora Premium betontegels bieden de uitkomst. 

Bestel bij deze Premium betontegels snel en eenvoudig bij uw sierbestrating webshop Gadero en geniet deze zomer nog van een goed boek, een drankje of familie en vrienden in uw droomtuin. Koop ook gelijk alle toebehoren om uw terras of oprit af te maken en ga direct aan de slag. Uw tuin helemaal afmaken? Zie onze muurelementen, grind en split soorten of prachtige printtegels.

Op zoek naar iets anders vergelijkbaars? Kijk dan eens naar onze duurzame Geoceramica tegels of prachtige Soft Comfort terrastegels.

Furora Premium Vlak tegel

De naam premium vlak zegt het al. Deze terrastegels hebben en volledig strakke en vlakke toplaag. Met deze terrastegel creëert u terras die in een moderne tuin past. De vlakke tuintegels zijn verkrijgbaar in de maten 60x60 en 50x50 cm. Beide formaten hebben een dikte van 4 cm en zijn geschikt voor terras of looppad, maar niet voor een oprit. De beschikbare kleuren zijn antraciet, grafiet, zilver, grijs, bruin en zand. 

Furora Premium Line tegel

Ook deze naam zegt al veel over de prachtige betontegels van het merk Tuinvisie. De verduurzaamde toplaag van de tegels is voorzien van een lijnstructuur die recht over de tegels loopt. Zo hoeft u niet direct voor een terrastegels met een opvallend motief te kiezen, maar kunt u voor deze subtiele tegel met bescheiden motief gaan. Deze tegels staan erg mooi in zowel een moderne tuin als een sfeervolle landelijke tuin. De Furora Line tegels zijn verkrijgbaar in de maat 60x60x4 cm en de beschikbare kleuren zijn antraciet, grafiet, zilver en grijs.

Furora Premium Slate

Deze serie betontegels is voorzien van een "slate" motief. Een slate structuur noemen we ook wel een leisteen motief. Dit motief is in tegenstelling bij de Line serie erg goed zichtbaar. Vanwege dit prachtige leisteen motief passen de tegels erg goed in een warme landelijke of romantische tuin. De premium tegels met slate motief zijn verkrijgbaar in de maar 60x60x4 cm en dus alleen geschikt voor een terras of looppad. De beschikbare kleuren binnen deze serie betontegels zijn antraciet, grafiet, zilver, grijs, bruin en zand. 

Aanleggen Furora Premium terrastegels

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u meer weten over het aanleggen van deze prachtige Tuinvisie Furora Premium terrastegels met coating? Lees dan onze klustips over het aanleggen van een terras

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode