Tuinvisie Trento tegels

De Trento terrastegel van Tuinvisie is een luxe variant op de goedkope betontegel. Deze lijn betontegels in 4 cm dikte van Tuinvisie zijn voorzien van een dubbele beschermlaag. Deze unieke behandeling zorgt er voor dat uw nieuwe terras extra goed bestand is tegen vuil. De dubbele beschermlaag zorgt er ook voor dat de kleur van de Trento tegels extra goed tot zijn recht komt. Kiest u voor Trento tegels van Tuinvisie dan kiest u voor betaalbare terrastegels. Wilt u nog minder onderhoud aan uw terras? Dan zijn de gecoate tegels of Keramische tegels interessant voor u.

Twijfelt u nog en kijkt u graag even naar vergelijkbare alternatieven? De 60Plus Soft Comfort serie van Excluton zijn populaire, betaalbare tegels die uw tuin een moderne uitstraling geven.

Maak uw terras compleet

Maak uw terras compleet en bestel direct uw bestrating toebehoren als Opsluitbanden, Watergoten en onderhoudsmiddelen bij uw Trento tegels.

Snelle levering bij u thuis

Bestel snel uw Trento tegels of andere sierbestrating bij Gadero en u ontvangt het al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode