Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 12x12x60cm

Productnummer: TV0706   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin

€ 4,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 12x12x60cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Handig formaat
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 12x12x60cm

Op zoek naar de perfecte basis voor een strak muurtje of border? U zit helemaal goed met de Tuinvisie Wallblock New Brons 12x12x60 cm. Ideaal om verhogingen zoals een border of verhoogd terras mee te maken. Een vijver met deze strakke Wallblock New Brons 12x12x60 cm misstaat zeker niet in uw tuin. Deze stapelblokken van beton zijn zo veelzijdig dat u er eindeloos mee kunt variëren in uw tuin. De Wallblock New 12x12x60 cm serie is niet voor niets ontzettend populair. Start nu met de aanleg van uw tuin met de scherp geprijsde stapelblokken van Tuinvisie.

Stapelblokken aanleggen

Stapelblokken lijmen is altijd een goed idee. U zorgt er voor dat uw muurtje, vijver of border extra stevig is. Vanaf 2 lagen is het dan ook zeker aan te raden om de Wallblock New Brons met de kant-en-klare FIXS schuimlijm te verlijmen. Plaats uw stapelblokken altijd in halfsteensverband. Vanaf 3 lagen en hoger raden wij u aan om een fundering van cement aan te brengen. Een opsluitband op zijn kant kan ook als fundering fungeren. Meer informatie over het verwerken van stapelblokken vindt u in onze klustips.

Stapelblokken kopen

Koop nu uw nieuw Wallblock New Brons stapelblokken en wij bezorgen standaard uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis!

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock New Brons 12x12x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 12x12x60cm   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW