Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 15x15x60cm

Productnummer: TV0714   |   Topkwaliteit muurelementen voor een betaalbare prijs!

€ 5,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 15x15x60cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 15x15x60cm

Creëer diepte in uw tuin met de Wallblock New Brons 15x15x60 cm van Tuinvisie. Deze muurelementen zijn strak waardoor ze in veel strakke tuinen goed tot hun recht komen. Er is van alles te maken met de Wallblock New Brons 15x15x60 cm. Van een klein muurtje tot aan een vijver. Wilt u het zo onderhoudsvriendelijk mogelijk houden? Maak dan borders gevuld met split of grind. De muurelementen zijn makkelijk hanteerbaar waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om aan de slag te gaan met deze muurelementen.

Plaatsen van muurelementen

Zodra u 2 lagen of meer van deze Wallblock New Brons 15x15x60cm gaat gebruiken, is het verstandig om te muurelementen te lijmen. Kies hiervoor FIXS schuimlijm of poederlijm. Het beste is om de muurelementen halfsteensverband te plaatsen. Wilt u 3 lagen of meer op elkaar plaatsen? Leg dan eerst een fundering aan van snelcement of leg een opsluitband op de zijkant eronder. Voor meer informatie staan er klustips voor u klaar.

Muurelementen kopen

Koop deze strakke WallBlock New Brons muurelementen via Gadero, uw Tuinvisie dealer. Wij bezorgen uw bestelling thuis en wel binnen 5 werkdagen. Wij leveren muurblokken van Tuinvisie, Excluton en andere steenmerken in heel Nederland en Vlaanderen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock New Brons 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Brons 15x15x60cm   |   Topkwaliteit muurelementen voor een betaalbare prijs! Op voorraad
€ 5,95 Per stuk incl. BTW