Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Antraciet 15x15x30cm

Productnummer: TV0730   |   Nostalgische look

€ 3,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Antraciet 15x15x30cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Antraciet 15x15x30cm

Kies de Tuinvisie Wallblock Old Antraciet 15x15x30 cm om meer diepte in uw tuin aan te brengen. De Wallblock Old Antraciet 15x15x30 cm is erg geschikt om te gebruiken voor vijvers, kleine muurtjes en borders. Maak verhoogde borders met split en grind om in uw achtertuin hoogteverschillen aan te brengen. Deze stapelblokken zijn getrommeld. Getrommelde stapelblokken zijn door een machine verouderd. Hierdoor zijn de stapelblokken wat ronder qua vorm dan de strakke Wallblock New serie. Deze getrommelde stapelblokken komen goed tot hun recht in minder strakke tuinen zoals stadstuinen.

Stapelblokken plaatsen

Om verhoogde borders, muurtjes of een vijver te maken adviseren wij u om de getrommelde stapelblokken halfsteensverband stapelt. Lijm de Wallblock Old Antraciet met FIXS poederlijm of schuimlijm. Het halfsteensverband stapelen en de FIXS steenlijm zorgen samen voor een zo stevig mogelijk geheel. Gaat u meer dan 3 lagen stapelen? Leg dan eerst een fundering van snelcement aan. Lees onze klustips voor meer informatie.

Koop de getrommelde Wallblock Old Antraciet 15x15x30 cm via uw Tuinvisie dealer Gadero. We bezorgen door heel Nederland en binnen 5 werkdagen.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Antraciet 15x15x30cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Antraciet 15x15x30cm   |   Nostalgische look Op voorraad
€ 3,75 Per stuk incl. BTW