Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

Productnummer: TV0727   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin

€ 4,25 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

  • Knusse uitstraling
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Geschikt voor borderss, muurtjes, vijvers
  • Ook afdekplaat verkrijgbaar

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

Breng diepte aan in uw tuin met de Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60 cm. De warme kleuren van de WallBlock Old Brons 12x12x60 cm zorgen voor een knusse sfeer in uw tuin. De WallBlock Old Brons van Tuinvisie is getrommeld. Dit houdt in dat de stapelstenen machinaal verouderd zijn waardoor ze een nostalgische uitstraling hebben. Deze voordelige stapelstenen passen goed in tuinen met een monumentaal karakter en stadstuinen. U brengt diepte aan met deze getrommelde stapelstenen door er verhoogde borders met planten of split van te maken. Ook een vijver of een tuinafscheiding is mogelijk met deze getrommelde stapelstenen.

Stapelstenen plaatsen

Plaats de Wallblock Old Brons 12x12x60 cm altijd in halfsteensverband. Dit zorgt voor stevigheid. Maak uw border, muurtje of vijver extra stevig door de stapelstenen te lijmen. Lijm de stapelstenen met FIXS kant-en-klare schuimlijm of FIXS poederlijm. Vanaf 3 lagen is het raadzaam om een fundering van snelcement aan te leggen. Lees onze handige klustips voor meer informatie.

Stapelstenen kopen

Koop de Wallblock Old Brons nu via Gadero, uw Tuinvisie dealer. Vergeet u niet om FIXS steenlijm te bestellen? Wij bezorgen binnen 5 werkdagen uw stapelstenen.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Brons 12x12x60cmStapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60 cm   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin Ruim op voorraad
€ 4,25 per stuk incl. btw