Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

Productnummer: TV0727   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin

€ 5,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

  • Knusse uitstraling
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Geschikt voor borderss, muurtjes, vijvers
  • Ook afdekplaat verkrijgbaar

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm

Wilt u meer diepte in uw tuin creëren? Dat kan heel eenvoudig met de Tuinvisie Wallblock Old 12x12x60cm in de kleur Brons. Deze stapelblokken van A - merk Tuinvisie zijn getrommeld. Dit geeft uw tuin een mooi, verouderd uiterlijk. Deze fraaie stapelblokken zijn multifunctioneel. U kunt zonder moeite een verhoogde border, een tuinafscheiding of een traptrede maken met de Wallblock Old muurelementen. 

Muurelementen plaatsen

Wij raden u aan om de Tuinvisie Wallblock old Brons 12x12x60 cm te lijmen vanaf 2 lagen. Met de FIXS kant-klare schuimlijm lijmt u de muurelementen snel en makkelijk vast. Wij bieden ook de FIXS steenlijm in poedervariant aan. Vanaf 5 lagen van de stapelblokken raden wij u aan om een fundering aan te brengen voordat u de muurelementen gaat lijmen. 

Wij hebben klustips voor het plaatsen van stapelblokken en muurelementen opgesteld. Bekijk ook gelijk onze handige klusvideo waar stap voor stap wordt laten zien hoe u gemakkelijk een verhoogde border maakt.

Snel geleverd

Bestel nu deze getrommelde stapelblokken van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Brons 12x12x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 12x12x60cm   |   Voordelige keuze   |   Creëer diepte in uw tuin Op voorraad
€ 5,95 Per stuk incl. BTW