Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60cm

Productnummer: TV0735   |   Getrommelde muurelementen voor nostalgische uitstraling

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60cm

Getrommelde stapelblokken zijn niet meer weg te denken uit onze tuinen. De Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60 cm zijn getrommelde stapelblokken met brons- en grijstinten. Getrommeld betekent dat de Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60 cm stapelblokken machinaal verouderd zijn. Hierdoor zijn de stenen minder straks waardoor ze een wat zachtere uitstraling hebben. De Wallblock Old Brons past goed in tuinen met een monumentaal karakter en stadstuinen. De 15x15x60 cm stapelblokken zijn voor veel verschillende tuin ideeën te gebruiken. Zo is het erg leuk om uw voortuin er mee af te schermen van de stoep. U kunt er ook gelijk mooie borders van maken en deze vullen met planten of split of grind. Verhoogde terrassen, vijvers, lage muurtjes en stenen bloembakken, het is allemaal haalbaar met deze te gekke stapelblokken van Tuinvisie.

Getrommelde stapelblokken plaatsen

Vergeet niet om steenlijm te gebruiken als u aan de slag gaat met deze getrommelde stapelblokken. Wij raden u aan om FIXS schuimlijm of poederlijm te gebruiken. Dit zorgt voor extra stevigheid van uw stapelblokken. Voor meer informatie hebben wij handige klustips voor u klaar staan.

Getrommelde stapelblokken kopen

Wacht niet langer en bestel de getrommelde Wallblock Old Brons 15x15x60 cm via Gadero, uw Tuinvisie dealer. 

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock Old Brons 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Brons 15x15x60cm   |   Getrommelde muurelementen voor nostalgische uitstraling Op voorraad
€ 6,95 Per stuk incl. BTW