Stapeblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x30cm

Productnummer: TV0731   |   Ook te verkrijgen in andere maten en strak model

€ 3,95 per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapeblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x30cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapeblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x30cm

Geef uw tuin diepte met de Tuinvisie WallBlock Old Smook 15x15x30 cm. De Wallblock Old Smook 15x15x30 cm zijn getrommelde stapelstenen van Tuinvisie. Getrommeld betekent dat de stapelblokken verouderd zijn. Doordat ze getrommeld zijn, hebben ze een zachte uitstraling. Deze stapelblokken passen goed thuis in stadstuinen of tuinen met een monumentale look. U geeft uw tuin diepte door van deze getrommelde grijze stapelstenen verhoogde borders of een vijver te maken. Een muurtje of tuinafscheiding is ook goed mogelijk met de stapelstenen van Tuinvisie. Veel mensen kiezen voor lage borders in de voortuin. Om de voortuin onderhoudsvriendelijk te maken kunt u er voor kiezen om de borders te vullen met split of bijvoorbeeld schelpen.

Stapelstenen plaatsen

Plaats de getrommelde Wallblock Old Smook 15x15x30 cm altijd halfsteensverband om uw border, muur of vijver stevigheid te geven. Vergeet niet om alle stapelstenen te lijmen met FIXS schuimlijm of FIXS steenlijm. De combinatie van halfsteensverband en lijmen zorgt voor een zo stevig mogelijk geheel. Leg een fundering van snelcement aan vanaf 3 lagen getrommelde stapelstenen. Voor meer informatie over het plaatsen van stapelstenen staan onze klustips voor u klaar.

Wallblock Old Smook kopen

Wacht niet langer en ga aan de slag met uw tuin. Koop deze fraaie getrommelde Wallblock Old Smook 15x15x30 cm bij Gadero, uw Tuinvisie dealer. Binnen 5 werkdagen bezorgen we uw stapelstenen bij u thuis.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Smook 15x15x30cm Stapeblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x30cm   |   Ook te verkrijgen in andere maten en strak model Op voorraad
€ 3,95 per stuk incl. BTW