Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x60cm

Productnummer: TV0734   |   Getrommelde stapelblokken voor verouderde look

€ 7,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x60cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x60cm

De Wallblock Old Smook 15x15x60 cm van Tuinvisie is een populaire maat. De muurelementen van Tuinvisie zijn voor veel tuin ideeën te gebruiken. Zo kunt u er een verhoogd terras of betonnen bloembakken van maken. Het is ook leuk om deze grijze muurelementen te gebruiken als tuinafscheiding voor uw voortuin. Erg leuk om van uw tuinafscheiding ook direct een border te maken. Zoals u merkt is er van alles mogelijk met de Wallblock Old Smook 15x15x60 cm. Om uw project net dat beetje extra te geven hebben wij ook fraaie afdekplaten voor uw muurelementen klaar staan.

De Wallblock Old Smook muurelementen zijn getrommeld. Dit houdt in dat ze machinaal verouderd zijn waardoor ze een oudere uitstraling hebben gekregen. Dit type muurelement past perfect in stadstuinen of tuinen met een monumentaal tintje.

Plaatsen muurelementen

Vergeet niet om steenlijm te gebruiken als u deze grijze muurelementen gaat plaatsen. Wij adviseren u om FIXS kant en klare schuimlijm of poederlijm te gebruiken. Dit zorgt voor een extra stevig geheel van uw muurelementen. Voor meer aanlegtips hebben wij handige klustips voor u klaar staan.

Koop uw nieuwe muurelementen bij uw Tuinvisie dealer Gadero. Binnen 5 werkdagen heeft u uw bestelling in huis!

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Wallblock Old Smook 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 15x15x60cm   |   Getrommelde stapelblokken voor verouderde look Op voorraad
€ 7,45 Per stuk incl. BTW