Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Texels Bont 12x12x60cm

Productnummer: TV0728   |   A-kwaliteit muurelementen tegen een betaalbare prijs!

€ 5,95 per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Texels Bont 12x12x60cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Handig formaat
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Texels Bont 12x12x60cm

De Wallblock Old Texels Bont 12x12x60 cm geeft uw tuin karakter. Binnen een handomdraai maakt u hoogteverschillen in uw tuin door de Wallblock Old Texels Bont 12x12x60 cm. Deze muurelementen zijn getrommeld. Dit betekent dat ze machinaal verouderd zijn en hierdoor een zachtere uitstraling hebben. Deze getrommelde muurelementen zijn helemaal op hun plek in stadstuinen en tuinen met een monumentaal karakter. Maak van de Wallblock Old Texels Bont van Tuinvisie bijvoorbeeld verhoogde borders met split of grind, een tuinafscheiding of vijver.

Getrommelde muurelementen plaatsen

Het maken van een border, tuinafscheiding of vijver is niet moeilijk. De getrommelde muurelementen zijn makkelijk te hanteren. Plaats de Wallblock Old Texels Bont in halfsteensverband en lijm te muurelementen. Dit samen zorgt voor een extra stevig geheel. Lijm de muurelementen met FIXS schuimlijm of FIXS poederlijm. Vanaf 3 lagen raden wij u aan om een fundering aan te leggen. Lees onze klustips door voor meer informatie.

Muurelementen kopen

Bestel nu simpel en snel deze getrommelde muurelementen van Tuinvisie via uw dealer Gadero. Wij bezorgen alles binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Texels Bont 12x12x60cm Stapelblokken Wallblock Old Texels Bont 12x12x60 cm   |   A-kwaliteit muurelementen tegen een betaalbare prijs! Op voorraad
€ 5,95 per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!