Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60cm

Productnummer: TV0736   |   Creëer diepte in uw tuin   |   In verschillende maten verkrijgbaar

€ 7,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60cm

Geef uw tuin meer uitstraling en diepte door muurelementen te gebruiken. De Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60 cm is een perfecte keuze voor uw tuin ideeën. De Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont zijn machinaal verouderd, vandaar dat dit getrommelde muurelementen zijn. Het trommelen zorgt er voor dat uw muurelementen minder strak zijn zoals de WallBlock New serie van Tuinvisie. Deze grijze muurelementen passen goed thuis in monumentale tuinen of tuinen met een monumentaal karakter en stadstuinen.

U kunt het niet zo gek bedenken of u maakt het in uw tuin met de Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60 cm. Een vijver of betonnen bloembak? Een verhoogd terras of tuinafscheiding? Het is allemaal mogelijk. Verhoogde borders zijn ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk als u ze vult met split of grind.

Wallblock Old Zeeuws Bont plaatsen

Om een verhoogde border of muurtje te maken is het verstandig om de grijze muurelementen in halfsteensverband te stapelen. Vergeet de muurelementen van Tuinvisie niet te lijmen. Dit zorgt voor extra stevigheid. Wij adviseren u om FIXS poederlijm of schuimlijm te gebruiken. Lees onze klustips door voor meer informatie.

Bestel deze getrommelde Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60 cm bij uw Tuinvisie Gadero.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Zeeuws Bont 15x15x60cm   |   Creëer diepte in uw tuin   |   In verschillende maten verkrijgbaar Op voorraad
€ 7,45 Per stuk incl. BTW