Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 12x15x60cm stapelblokken

Productnummer: TV0774   |   Leuk als border of muurtje in uw tuin

€ 6,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 12x15x60cm stapelblokken

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig, 12x15 cm dikte
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 12x15x60cm stapelblokken

De Wallblock Split Antraciet 12x15x60 cm is een robuuste stapelblok met grillige uitstraling. Na productie is de Wallblock Split Antraciet 12x15x60 cm van Tuinvisie gespleten waardoor een ruwe uitstraling hebben gekregen. De bovenkant van deze Tuinvisie stapelblokken zijn glad. De stapelblokken zorgen voor diepte in uw tuin. Dit doet u door er verhoogde borders of lage muurtjes mee te maken. Met een bijpassende afdekplaat geeft u uw border of muurtje een luxe uitstraling.

Stapelblokken plaatsen

Lijm deze stapelblokken met FIXS schuimlijm of FIXS poederlijm. Dit zorgt voor een krachtige verbinding in combinatie met het opbouwen in halfsteensverband. Voor meer informatie over het maken van muurtjes of borders hebben wij een stappenplan voor u klaar staan.

Klik hier om het hele assortiment van Tuinvisie Wallblock te bekijken. U vindt er onder andere verschillende maten, kleuren en uitvoeringen van deze stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gespleten Wallblock Split Antraciet 12x15x60 cm Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 12x15x60cm stapelblokken   |   Leuk als border of muurtje in uw tuin Op voorraad
€ 6,45 Per stuk incl. BTW