Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 15x6x40cm

Productnummer: TV0760   |   Gespleten muurelementen voor bouwen van tuinmuren

€ 2,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 15x6x40cm

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 15x6x40cm

Met de Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 15x6x40 cm haalt u bijzondere stapelblokken in uw tuin. De Wallblock Split Antraciet 15x6x40 cm is een stapelblok met een ruw randje. Deze stapelblokken zijn gespleten na productie. Hierdoor zijn deze gespleten stapelblokken ruw en grillig aan de zijkanten. De bovenkant is wel glad. Tuinvisie heeft het assortiment Wallblock Split uitgebreid. Klik hier om de andere kleuren te bekijken.

Deze stapelblokken zijn voor veel verschillende dingen te gebruiken. Zo kunt u met stapelblokken een bloembak maken of verhoogde borders. Het is erg leuk en onderhoudsvriendelijk om de verhoogde borders te vullen met split of grind. Om uw bloembak, muurtje of borders af te maken, bieden wij ook mooie afdekplaten aan. Stapelblokken in de tuin geeft een totaal andere uitstraling als een tuin met alleen een terras. U creëert namelijk diepte.

Stapelblokken zelf aanleggen

Voor het zelf aanleggen van stapelblokken staan er klustips voor u klaar die u op weg helpen. Zo is het verstandig om stapelblokken te lijmen met FIXS poederlijm of schuimlijm als u meer dan 1 laag nodig heeft.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Split Antraciet 15x6x40cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Antraciet 15 x 6 x 40 cm   |   Gespleten muurelementen voor bouwen van tuinmuren Op voorraad
€ 2,75 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!