Muurelementen Tuinvisie Wallblock Split Brons 10x10x40cm

Productnummer: TV0766   |   Verschillende kleuren en maten verkrijgbaar

€ 2,75 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Muurelementen Tuinvisie Wallblock Split Brons 10x10x40cm

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Muurelementen Tuinvisie Wallblock Split Brons 10x10x40cm

Veel is mogelijk met de Tuinvisie Wallblock Split Brons 10x10x40 cm. Deze Tuinvisie Stapelblokken zorgen voor diepte in uw tuin door er bijvoorbeeld lage muurtjes van te maken. De Wallblock Split Brons 10x10x40 cm is glad aan de bovenkant en de zijkanten zijn grillig. Dit komt doordat deze stapelblokken na productie zijn gespleten. 

U ziet stapelblokken vaak terug in voortuinen. Maak uw voortuin met de Wallblock Split Brons 10x10x40 cm en split of grind onderhoudsvriendelijk. Naast lage muurtjes zijn er nog veel meer dingen mogelijk met deze betaalbare stapelblokken. Wacht dat u van een vijver, border of plantenbak? We bieden ook bijpassende afdekplaten aan.

Stapelblokken leggen

U kunt zelf aan de slag met deze gespleten stapelblokken. Met ons stappenplan maakt u zelf borders of een te gekke betonnen plantenbak. Het is wel raadzaam om stapelblokken te lijmen met FIXS poederlijm of schuimlijm. Lijmen zorgt voor een zo stevig mogelijk geheel.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Split Brons 10x10x40cmMuurelementen Tuinvisie Wallblock Split Brons 10 x 10 x 40 cm   |   Verschillende kleuren en maten verkrijgbaar Ruim op voorraad
€ 2,75 Per stuk incl. btw