Tuinvisie Wallblock Split muurelementen Antraciet 12x12x30cm

Productnummer: TV0769   |   In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

€ 3,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Wallblock Split muurelementen Antraciet 12x12x30cm

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Tuinvisie Wallblock Split muurelementen Antraciet 12x12x30cm

De Wallblock Split 12x12x30 cm is een moderne stapelblok met een ruw randje. Na de productie zijn de Wallblock Split van A - merk Tuinvisie gespleten waardoor ze een oneffen uitstraling hebben gekregen. De bovenkant van de fraaie stapelblokken zijn echter glad. De blokken worden gebroken uit een tegel en zodoende zijn niet alle, maar een aantal, kopse kanten voorzien van een gekloofde uitstraling. Deze zitten gemixt op een pakket per laag. Deze muurelementen zijn erg geschikt om verhoogde borders, vijverranden en traptredes mee te maken. Wilt u weinig onderhoud? U kunt uw borders vullen met split of grind, dit geeft ook nog eens een zeer luxueuze uitstraling. Maak uw verhoogde borders of muurtjes af met een bijpassende afdekplaat. Let op! Deze stapelblokken worden geleverd met en zonder vlakke kopse kanten.

Stapelblokken plaatsen

Wij raden het u aan om de Wallblock Split 12x12x30cm op te bouwen in halfsteensverband voor ultieme stevigheid. Lijm de stapelblokken met FIXS kant-en-klare schuimlijm of FIXS poederlijm. In combinatie met het halfsteensverband zorgt dit voor optimale stevigheid. Voor de levensduur van de stapelblokken is het niet wenselijk om ze zwaar te belasten.  Wilt u meer weten over het maken van muurtjes of borders? Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

Snel geleverd

Bestel uw stapelblokken van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuinvisie Wallblock Split antraciet Tuinvisie Wallblock Split muurelementen Antraciet 12x12x30cm   |   In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar Op voorraad
€ 3,75 Per stuk incl. BTW