Tuinvisie Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm muurelementen

Productnummer: TV0771   |   Zorgt voor diepte in uw tuin

€ 4,15 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm muurelementen

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Tuinvisie Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm muurelementen

De Wallblock Split 12x12x30 cm is een moderne stapelblok met een ruw randje. Na de productie zijn de Wallblock Split van A - merk Tuinvisie gespleten waardoor ze een oneffen uitstraling hebben gekregen. De bovenkant van de fraaie stapelblokken zijn echter glad. Deze muurelementen zijn erg geschikt om verhoogde borders, vijverranden en traptredes mee te maken. Wilt u weinig onderhoud? U kunt uw borders vullen met split of grind, dit geeft ook nog eens een zeer luxueuze uitstraling. Maak uw verhoogde borders of muurtjes af met een bijpassende afdekplaat.

Stapelblokken plaatsen

Wij raden het u aan om de Wallblock Split 12x12x30cm op te bouwen in halfsteensverband voor ultieme stevigheid. Lijm de stapelblokken met FIXS kant-en-klare schuimlijm of FIXS poederlijm. In combinatie met het halfsteensverband zorgt dit voor optimale stevigheid. Voor de levensduur van de stapelblokken is het niet wenselijk om ze zwaar te belasten.  Wilt u meer weten over het maken van muurtjes of borders? Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons enorme assortiment aan sierbestrating bekijken!

Snel geleverd

Bestel uw stapelblokken van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm Tuinvisie Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm muurelementen   |   Zorgt voor diepte in uw tuin Op voorraad
€ 4,15 Per stuk incl. BTW