Tuinvisie Wallblock

Een tuin komt tot leven door de bestrating. Zo geeft hoogteverschil door stapelblokken bijvoorbeeld meer diepte in uw tuin. De Tuinvisie muurelementen ofwel stapelblokken zijn zo divers in kleuren en uitstraling dat er voor iedere tuin wel een geschikt muurelement te vinden is. De Tuinvisie Wallblock collectie bestaat onder andere uit Wallblock New, Wallblock Old, Wallblock Split en de populaire Wallblock Tumbled. Tuinvisie muurblokken staan waanzinnig gaaf als border voor uw planten, vijver, verhoogd terras en tuinafscheiding.

De Wallblock New zijn stapelblokken met strakke randen die in verschillende kleuren en afmetingen te koop zijn. De stapelblokken passen prima thuis in een moderne tuin. Wilt u andere stapelblokken bekijken? De Linia Palissaden van Excluton en de Muurblokken van Kijlstra zijn hoogwaardige alternatieven. 

Tuinvisie Wallblock Old zijn getrommelde stapelblokken. Dit betekent dat ze een verouderde uitstraling hebben. De Wallblock Old serie past goed thuis in stadstuinen en tuinen met een monumentaal karakter.

Naast strakke en getrommelde muurblokken heeft Tuinvisie ook gespleten muurstenen, de Wallblock Split genaamd. Deze stapelblokken hebben een ruwe rand aan de zijkanten. Dit zorgt er voor dat de stapelblokken een grillige uitstraling hebben. De bovenzijde is wel glad. De Tuinvisie Wallblock Split past in bijna iedere tuin.

Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin met sfeer? Een border vullen met split of grind ziet er erg leuk uit, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Meer muurelementen

Wilt u de rest van ons assortiment stapelblokken bekijken? Kijk eens naar het ruime aanbod Getrommelde stapelblokken, Strakke stapelblokken en Gekloofde stapelblokken. Vergeet niet om direct steenlijm mee te bestellen voor het bevestigen van de muurelementen.

Muurblokken plaatsen

Het is verstandig om alle muurblokken te lijmen als u meer dan 1 laag gaat aanbrengen in uw tuin. Tuinvisie heeft nagedacht over lijm en hier FIXS steenlijm voor in het leven geroepen. FIXS is er in schuimlijm en poederlijm. Voor borders, vijvers en tuinafscheidingen hoger dan 3 lagen raden wij u aan om eerst een fundering aan te brengen. De fundering maakt u van snelcement of u legt een opsluitband op zijn kant onder uw Tuinvisie Wallblock.

Bezorging door heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratingswinkel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Wij bezorgen bijvoorbeeld in Noord-Holland, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Friesland en Groningen

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode