Houten Tuinwerkbank 85 x 45 x 88 cm Oppottafel

KOMO

Productnummer: VZ2286   |   Werktafel voor buiten, zelf oppotten

€ 29,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Houten Tuinwerkbank 85 x 45 x 88 cm Oppottafel

  • Handige oppottafel
  • Keteldruk geimpregneerd hout
  • Eenvoudig bouwpakket

Houten Tuinwerkbank 85 x 45 x 88 cm Oppottafel

U kunt hier een houten werktafel, ook wel oppottafel genoemd online kopen voor de beste prijs. Het werken in de tuin vraagt vaak veel zitten en hurken. Niet langer met dit tuinwerkbankje. Met deze werktafel voor buiten gaat oppotten, stekken, bijknippen van planten enzovoorts een stuk gemakkelijker. De tuin onderhouden zonder rugklachten. Deze houten tuinwerkbank is bovendien een mooi decoratief meubel voor in uw tuin. Dit werkbandje is 41 cm diep, 85 cm hoog en breed. 

Dit leuke tuinwerkbankje is gemaakt van Celfix geïmpregneerde naaldhouten planken. Deze tuinwerktafel voor buiten is ook leuk als tuinkado voor de echte tuinliefhebbers.

Korting bij los oppottafels bestellen

Deze tuinwerktafel alias oppottafel bezorgen wij bij los bestellen voor slechts 15 euro in heel Nederland en België. U houdt van gratis bezorgkosten? Haal deze plantentafel / tuinwerkbankjes dan af bij onze winkel in Groningen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten werkbank voor in de tuin Houten Tuinwerkbank Geïmpregneerd 86 x 45 x 86 cm Oppottafel KOMO   |   Werktafel voor buiten, zelf oppotten Ruim op voorraad
€ 29,95 per stuk incl. BTW