Tumbled Levanto Split Zwart 16 - 25 mm 25 Kilo

Productnummer: EX70439-25 Split geschikt voor border & oprit   |   25kg zak

€ 19,30 Per 25 kg zak incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tumbled Levanto Split Zwart 16 - 25 mm 25 Kilo

  • Milieuvriendelijk
  • Geschikt voor opritten
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor aftrillen

Tumbled Levanto Split Zwart 16 - 25 mm 25 Kilo

Tumbled Levanto Split in de kleur zwart met de afmeting 16 - 25 mm is een split dat wordt gewonnen in groeve's in Duitsland. Het is een vrij grof split dat veelal wordt gebruikt voor een oprit. Doordat het grind goed drukvast is kan het een zware belasting dragen.  De maatvoering 16 - 25 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 16 tot 25 mm.

Daarnaast kan het ook als siersplit worden gebruikt voor een looppad of in de tuin. Wij leveren Tumbled levanto split in zakken van 25 kg. 

Hoeveel split ben ik benodigd

Met een zak van 25 kg grind of split bedekt u 0.33 m2 met grind of split. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm. Split is een populaire en makkelijke vorm van bestrating.

Opritsplit is een populaire en makkelijke vorm van bestrating.  Het split laat eveneens makkelijk water door wat wateroverlast voorkomt. Door gebruik te maken van ons worteldoek voorkomt u dat er onkruid tussen het split door groeit. Als u gebruik maakt van de grindmatten uit onze webshop bent u er zeker van dat het grind niet verplaatst en dat er geen band- en voetsporen achterblijven in het split. Deze grindmatten zijn inclusief worteldoek.

Bekijk bovenstaande video voor alle informatie over split en grind

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment Tumbled Levanto split.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tumbled levanto zwart Tumbled Levanto Split Zwart 16 - 25 mm 25 Kilo Split geschikt voor border & oprit   |   25kg zak Op voorraad
€ 19,30 Per 25 kg zak incl. BTW