Logo Gadero
service

Uitneembaar tuinscherm geimpregneerd hout zwart gespoten 100 x 180 cm

Productnummer
PL87008-1000-1800
Zwart gespoten, dus langdurig zwart
foto1
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Zeer dicht tuinscherm, met stoer uiterlijk dankzij de stalen hengen

  • Hoge druk geimpregneerd en zwart gespoten voor lange levensduur

  • Inclusief stalen RVS strips en haken

  • Prijs inclusief speciaal schermpallet voor extra bescherming tijdens transport

Specificaties

Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Zwart
Breedte
100 cm
Hoogte
180 cm
Horizontaal toepasbaar
Nee
Aantal planken
12
Geimpregneerd
Ja
Gesloten scherm
Nee
Mate van privacy
Niet doorheen te kijken
Behandeling
Geïmpregneerd

Uitneembaar tuinscherm geimpregneerd hout zwart gespoten 100 x 180 cm

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling voor uw tuin? Dan raden wij u dit functionele zwartgespoten schuttingscherm van 100 x 180 cm aan. Een eenvoudig te installeren afscheiding waarvan u enkel de bijgeleverde bevestigingsmaterialen hoeft te monteren. Ook te gebruiken als uitneembaar poort.

Het schuttingdeel is onder hoge druk geïmpregneerd, ook wel keteldruk genoemd. Dit zorgt voor een langere levensduur. Daarna is het scherm zwart gespoten.

De reeds voorgemonteerde stalen hengen zijn van roestvrij staal en de planken hebben een EUTR Mix keurmerk. Tevens is de bijgeleverde staalbeugel verzinkt voor extra stevigheid.

Uitneembaar tuinscherm / poort

Dit scherm is uitneembaar wat zorgt voor veel functionaliteit in uw tuin. Bijvoorbeeld voor het in en uitrijden van uw aanhangwagen. Ook te gebruiken als dichte toegangspoort die u enkele keren per jaar toch wil openen. Bent u op zoek naar een fancy tuinscherm zonder doorschemering? Dit reeds gemonteerde zwarte scherm van 100x180 cm met 12 planken is zichtdicht en geeft daarom optimale privacy. Een pareltje in iedere tuin. Ook verkrijgbaar in 150x180 cm.

Het scherm wordt kant-en-klaar geleverd inclusief hengen om het scherm in de hangen. Vergeet ook niet palen bij te bestellen. Gadero levert het tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer.