Underlayment Plaat 244 x 122 cm (netto 243 x 121.5 cm) diverse diktes

EUTR

Productnummer: LD9292-18-2440-1220   |   Kwaliteit: C+/C-   |   Lange zijden tong en groef   |   Watervast verlijmd

Vanaf € 23,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

 • Underlayment Plaat 244 x 122 cm diverse diktes
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Underlayment Plaat 244 x 122 cm diverse diktes

  • Betaalbaar plaatmateriaal
  • 18 mm dikte populair voor dak of vloer
  • Watervast verlijmd, dus geschikt voor buiten (overdekt)
  • Korte zijde 18mm heeft tong en groef, schuiven in elkaar
  • 9 mm dikte geen tong en groef

  Underlayment Plaat 244 x 122 cm diverse diktes

  Deze underlayment platen van 9 tot 18 mm dikte zijn geschikt voor het maken van een dak of vloer voor uw tuinhuis of overkapping. Gebruik deze underlayment platen met balken verticaal en horizontaal om de 40 cm. Dit type plaatmateriaal is geschikt voor verwerking in overkappingen, schuren, blokhutten e.d. echter zijn deze platen niet geschikt voor continu vocht. Gebruik altijd de 18 mm dikte bij het maken van een dak of vloer van deze underlayment platen Elliottis pine met FSC keurmerk.

  De kwaliteit van deze underlayment platen is C+/C-. Deze underlayment platen zijn gemaakt van kruislings verlijmd hout en daardoor sterker dan standaard OSB en geschikt voor constructieverwerking buiten. Dit type watervast verlijmde plaatmateriaal van Elliottis pine hout is afkomstig van Braziliaanse plantages.

  C+/C betekent: 1 zijde van de plaat is geschuurd en gestopt(C+) / andere zijde is ongeschuurd. Een plaat is 3m2. Deze houtplaten worden zowel voor daken als vloeren gebruikt. Maak een raamwerk van hout met om de 40 cm ondersteuning. De 18mm dikke plaat is voorzien van tong en groef, de 9mm dikte plaat niet.

  Bestel uw plaatmateriaal samen met constructiehout van lariks douglas of geïmpregneerd hout nu bij uw nummer 1 houthandel van de Benelux. Naast timmerhout bieden wij dakmaterialen zoals EPDM folie, dakpanplaten, panlatten, boeidelen, SLS hout en meer dakbenodigdheden.

  Wilt u houtplaten kopen? Ontdek het gemak van online bestellen en snelle levering voor de deur. Nogmaals, houd uw platen vrij van regen en water! Bestel uw underlaymentplaat in 9, 12, 15 of 18 mm dikte bij uw online bouwmaterialengroothandel Gadero. 

  De 18 mm underlayment plaat van 243 x 121.5 cm (werkende afmetingen zijn 242 x 120. cm) wordt wel dakplaat of vloerplaat genoemd. Gebruik de 9 mm underlayment platen voor wandjes. Monteer deze op verticale regels om de 40 cm. Nu ook underlayment platen in half formaat 243 x 59 cm verkrijgbaar.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Er staat dat de underlayment platen niet geschikt zijn voor vocht. Indien zij als afdekking veranda gebruikt worden met daarop epdm folie, moet dan de onderzijde behandeld worden. Ik heb begrepen dat de kans op schimmel aanzienlijk is?

  U kunt een laag isolatieplaten overwegen om kans op schimmel te minimaliseren. In andere gevallen is het mogelijk uw platen met onze maxrelease kleurloos (transparant) beits te behandelen. Beide oplossingen worden veel toegepast. 

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Meest verkocht underlayment platenUnderlayment Platen 244 x 122 cm Diverse diktes EUTR   |   Kwaliteit: C+/C-   |   Lange zijden tong en groef   |   Watervast verlijmd Ruim op voorraad
  Vanaf € 23,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt